Ostalo

Najboljši in najugodnejši gaming računalniki v Računalniški trgovini Komponentko!

Računalniška trgovina Komponentko je ena najbolj priljubljenih trgovin v Sloveniji, ki ponuja najnovejše in najboljše računalniške komponente za vsakršne potrebe. Njihovo področje specializacije so gaming računalniki, zato smo izbrali le najboljše in najzmogljivejše komponente za gradnjo vrhunskih gaming računalnikov. V ponudbi najdete procesorje, matične plošče, grafične kartice, trde diske, pomnilnike in še mnogo več. Zaupajo jim številni kupci, ki so prepričani v kakovost naših izdelkov in storitev. So trgovina z najvišjo Google reviews oceno v Sloveniji, in sicer 4.9/5.
Poslovni računalniki

V računalniški trgovini Komponentko so se odločili razširiti svojo ponudbo na refurbished poslovne računalnike. Ti računalniki so bili prej uporabljeni v poslovnem okolju, vendar so jih temeljito pregledali in pripravili, da bodo delovali kot novi. Z nakupom refurbished računalnika lahko prihranite tudi do 40% v primerjavi z novim računalnikom, kar predstavlja odlično priložnost za tiste, ki iščete visoko kakovostne računalnike po ugodnejši ceni.

Najcenejše grafične kartice v Sloveniji

V trgovini Komponentko lahko najdete najcenejše grafične kartice nižjega (budget), srednjega (mid) in višjega (high) cenovnega ranga. Ponudba grafičnih kartic je primerna za vse vrste strank, ki želijo nadgraditi svoj računalnik z zanesljivo in cenovno ugodno grafično kartico.

V ponudbi najdete vrhunske grafične kartice priznanih proizvajalcev Nvidia in AMD, ki zagotavljajo odlično delovanje in zmogljivost vašega računalnika. Če iščete grafično kartico za igranje iger, gledanje filmov ali obdelavo grafike, ste lahko prepričani, da boste pri njih našli pravo grafično kartico po vaši meri.

Radi bi izpostavili nekaj modelov, ki so v njihovi ponudbi še posebej ugodni: Nvidia RTX 3060 Ti, RTX 3070 8GB, RTX 3080 10GB, RTX 3090 24GB, RTX 4090 24GB in Radeon RX 6600 8GB, RX 6700 XT 12GB, RX 6800 XT 16GB in RX 6900 XT.

Poleg tega vam v trgovini ponujajo strokovno svetovanje pri izbiri grafične kartice, ki najbolj ustreza vašim potrebam in proračunu. Njihovi strokovnjaki vam bodo pomagali pri izbiri prave grafične kartice glede na vaše zahteve in vam priporočili najboljše možnosti v vašem cenovnem razredu. Z nakupom grafične kartice pri nas boste tako prihranili denar, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost ali zmogljivost vašega računalnika.

Kakšen računalnik kupiti?

Če niste prepričani, kakšen računalnik kupiti v letu 2023, so za vas v njihovem članku https://www.komponentko.si/kaksen-racunalnik-kupiti-leta-2023/ pripravili nekaj izvrstnih idej.

Nakup računalnika ali grafične kartice na obroke

Svojim strankam ponudjajo tudi nakup gaming računalnikov in grafičnih kartic na obroke. Tako lahko strankam omogočijo, da si kupijo svoj sanjski gaming računalnik brez finančnih ovir. S tem želijo povečati dostopnost vrhunskih gaming sistemov za vse igričarje. Poleg tega vam zagotavljajo hitro in zanesljivo dostavo ter odlično podporo strankam, če potrebujete pomoč pri izbiri pravega izdelka ali gradnji vašega sistema. Imajo tudi eno izmed najhitrejših po-nakupnih podpor v Sloveniji. 95% težav odpravijo v roku 48 ur. Večkrat tudi prek oddaljenega namizja ali video klica. Zaupajte jim in skupaj boste ustvarili najboljši gaming računalnik za vas.

Električna kolesa znamk Xiaomi in ADO

Komponentko, specializirana trgovina s potrošniško elektroniko, zdaj ponuja tudi električna kolesa priznane blagovne znamke Xiaomi HIMO in ADO. Gre za inovativna in sodobna kolesa, ki so že osvojila srca številnih uporabnikov po vsem svetu.

Električna kolesa so v zadnjem času vse bolj priljubljena, saj omogočajo enostavno in okolju prijazno premikanje po mestu. Kolesa Xiaomi HIMO se ponašajo s kakovostno izdelavo in uporabo vrhunskih komponent, ki zagotavljajo odlično zmogljivost in udobno vožnjo. Poleg tega so kolesa opremljena s številnimi funkcijami, kot so zaslon LCD z različnimi informacijami o vožnji, senzor za zaznavanje svetlobe in vgrajena osvetlitev LED.

Komponentko ponuja električna kolesa Xiaomi HIMO v različnih modelih, med katerimi lahko izbirate glede na svoje potrebe. Na voljo so modeli, ki so primerni za krajše vožnje po mestu, pa tudi tisti, ki so namenjeni daljšim izletom v naravo. Kolesa so na voljo v različnih barvah, zato lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza.

V podjetju Komponentko se zavedajo pomena kakovosti in hitre storitve, zato vam bomo kolo dostavili na želeni naslov v najkrajšem možnem času. Poleg tega vam nudimo tudi kakovostno servisiranje in vzdrževanje vašega električnega kolesa.

Če ste eden izmed tistih, ki iščete udobno, praktično in okolju prijazno rešitev za premikanje po mestu ali na podeželju, so električna kolesa Xiaomi HIMO prava izbira za vas. Obiščite podjetje Komponentko ali si oglejte njihovo ponudbo na spletni strani in si zagotovite kakovostno električno kolo po ugodni ceni.

Odkup računalnikov in računalniških komponent ter mining rigov in grafičnih kartic

Do slej še v Sloveniji še ni bilo tako moderne trgovine, ki bi na tako enostaven način ponujala odkup računalnikov. Pri Komponentko.si so uvedli nov, enostaven način odkup elektronike. Enostavno jih pokličete, jim pošljete elektronsko sporočilo ali pa na njihovi spletni strani https://www.komponentko.si/odkup-izdelkov/

Več o odkupu računalnikov, odkupu računalniških komponent in odkupu grafičnih kartic si lahko preberete tudi na njihovem blogu https://www.komponentko.si/odkup-racunalnikov-racunalniska-trgovina-komponentko-odkupuje-racunalnike/

https://www.komponentko.si/

https://www.komponentko.si/gaming-racunalniki/dell-optiplex-3040/

https://www.komponentko.si/racunalniske-komponente/graficne-kartice/

https://www.komponentko.si/ugodne-graficne-nvidia-radeon-rtx-3070-3080-6800-xt-in-ostale/

https://www.komponentko.si/nakup-racunalnika-na-obroke-obrocna-placila/

https://www.komponentko.si/elektricna-kolesa/

https://www.komponentko.si/odkup-izdelkov/

https://www.komponentko.si/odkup-racunalnikov-racunalniska-trgovina-komponentko-odkupuje-racunalnike/

Oglasno sporočilo