Ostalo

Nafta 1903 z novim trenerjem vratarjev

Nafta 1903 je včerajšnji popoldan tudi uradno predstavila novega trenerja vratarjev pri članski ekipi. Po tem, ko so se minuli teden v štabu modro-belih poslovili od Amela Mujčinoviča, je na njegovo mesto “sedel” Safet Jahić.
Po tem, ko so modro-beli minuli ponedeljek na igrišču z umetno travo ob Dvojezični srednji šoli Lendava opravili prvi letošnji trening, pred slednjim pa še prvi sestanek v letošnjem letu, so se v klubu pričele tudi prve letošnje kadrovske spremembe. Po tem, ko je trenerja članske ekipe Dejana Dončića v sredini decembra 2021 zamenjal Madžar Gábor Boér, pomočnika trenerja Anžeta Stegneja pa prav tako Madžar Zsolt Makra, je tokrat trenerja vratarjev Amela Mujčinoviča zamenjal Safet Jahić.

“Pri strokovnem delu članske ekipe našega kluba bo v prihodnje pomagal novi trener vratarjev. Novi trener, 34-letni Safet Jahić, je bil doslej slovenski reprezentant (U-14 do U-21) igralec pri prvoligaških ekipah Rudarja Velenja, grškega Panioniosa, srbskega Partizana iz Beograda in madžarskega ZTE-ja, Kaposvárja in Dunaújvárosa ter več nižjerazrednih avstrijskih in madžarskih ekip.

Mladi trener že nekaj let trenira vratarje in vidi to sodelovanje z našim klubom v prihodnosti kot odlično priložnost za svoj nadaljnji razvoj. V naš klubu je prišel z velikimi ambicijami in cilji. Želimo mu veliko uspeha pri njegovem delu! V začetku tega tedna smo se poslovili od trenerja vratarjev Amela Mujčinoviča, za njegovo dosedanje delo se mu zahvaljujemo in mu želimo veliko uspeha tudi v prihodnje,” so sporočili iz štaba modro-belih.