Sveže

Nafta 1903 v Bogojini kar šestkrat v polno

Lendavska Nafta 1903 se je včeraj odpravila na gostovanje v Bogojino. Po devetdesetih minutah srečanja so modro-beli vknjižili novo zmago, saj so domače premagali s kar šestimi zadetki v mrežo.

Lendavska Nafta 1903 nadaljuje niz neporaženosti in ostaja utrjena na prvem mestu prvenstvene lestvice. Včerajšnje dobljeno srečanje Nafte 1903 v Bogojini in v Murski Soboti zmaga Tromejnika proti Muri, je Lendavsko četo na vrhu prvenstvene lestvice še bolj utrdilo in nekoliko premešalo vrh lestvice. Ekipi Beltincev in Odrancev sta z enakim številom točk iz drugega in tretjega mesta izrinili Muro, umestitev Odrancev in Beltincev na drugem in tretjem mestu pa diktira gol razlika. Murskosobočani so pristali na četrtem mestu.

Prvi zadetek je v Bogojini padel že po desetih minutah igre, ko je bil uspešen Adam Zagorec. Od veselja lendavskih navijačev pa ni minilo veliko, ko je že čez devet minut domačim mrežo zatresel hitri Vedran Vinko. Kmalu po zadetku je pri domačih porumenel Gorazd Ošlaj, že čez minuto kasneje pa Zagorec. Srečanje se je nadaljevalo, posest žoge je po večini imela lendavska Nafta 1903, ko sta porumenela še najprej Lan Kosi Lovrenčec pri domačih in čez tri minute, v 37. minuti znova Zagorec. V 40. minuti je v vrsti domačih prišlo tudi do izključitve. Pordel je igralec s številko 12, Denis Horvat in se tako predčasno odpravil v slačilnico. Pet minut za tem je Vinko znova zadel, za 0:3 in s tem postavil tudi končni izid prvega polčasa, ko je bil znova uspešen v 45. minuti.

V drugem polčasu še trije zadetki

Srečanje se je v drugem polčasu nadaljevalo v podobnem tempu kot v prvem. V 58. minuti je padel četrti zadetek za modro-bele, katerega je prispeval Antonio Dodlek, do konca srečanja pa sta zadela še v 83. minuti Patrik Vöröš, v 88. pa znova Zagorec.

GMT Bogojina – Nafta 1903 0:6 (0:3)

10′ Zagorec Adam – 0 : 1
19′ Vinko Vedran – 0 : 2
45′ Vinko Vedran – 0 : 3
58′ Dodlek Antonio – 0 : 4
83′ Vöröš Patrik – 0 : 5
88′ Zagorec Adam – 0 : 6