Nafta 1903 danes doma proti Čardi

Včeraj in predvsem danes se bo odvil 12. krog 3. SNL -Vzhod. V Lendavi se bosta ob 14.00 uri pomerili ekipi domače Nafte 1903 in Čarde. Zanimivo pa bo tudi na Hotizi, kamor bodo na gostovanje prišli nogometaši iz Bogojine.

V 12. krogu 3. SNL -Vzhod, se bo prvouvrščena Nafta 1903 danes pomerila proti ekipi iz Martjancev. Srečanje se bo pričelo ob 14.00 uri in bo najverjetneje začinjeno z dežjem, napovedujejo vremenoslovci. Ekipa Čarde se trenutno nahaja povsem na sredini prvenstvene lestvice, torej na sedmem mestu. Ekipi se bosta pomerili v polni igralski zasedbi, saj kaznovanih ni.

Glavni delilec pravice bo v Lendavi danes Samo Veselič, ob straneh pa mu bosta pomagala Denis Horvat in Marcel Lahovič. Delegat na srečanju bo Danijel Žalik.

Hotiza

Zanimivo pa bo tudi na Hotizi. Tja se bo odpravila enajsterica iz Bogojine, ki za tokratnim nasprotnikom na prvenstveni lestvici zaostaja zgolj za točko. Hotiza ima 7 točk in se trenutno nahaja na dvanajstem mestu, Bogojina pa 6 in je na trinajstem mestu. Hotižani tokrat ne bodo mogli računati na Marka Sobočana, ki je zaradi prejetih štirih rumenih kartonov kaznovan, med tem, ko bodo nasprotniki v popolni postavi.

Na Hotizi bo glavni sodnik Armando Šorli, stranska sodnika pa bosta Eric Herženjak in Robert Horvat ml. Delegat: Boris Jeneš.

Ljutomer in Polana sta se že pomerila

Sta pa se včeraj popoldan v edinem srečanju 12. kroga že pomerila Ljutomer in Polana, na nogometnem igrišču v Polani. Prepričljivo so tokrat slavili domači, saj so Polančanom kar osemkrat zatresli mrežo, med tem, ko so sami s strani nasprotnika prejeli zgolj dva zadetka. Rezultat polčasa je bil 4:1.