Sveže

Na novi spletni strani lokalna-ponudba.si tudi ponudniki iz Prekmurja

LAS Pri dobrih ljudeh 2020 je poskrbel za atraktivne promocijske filmčke osmih lokalnih ponudnikov, ki se predstavljajo tudi na novi spletni strani o lokalni ponudbi.

Lokalna ponudba v zadnjih letih vedno bolj prihaja v ospredje, saj je kupcu pomembno, od kod določen produkt izhaja in da so uporabljene lokalne sestavine. V okviru operacije Digitalne rešitve za izzive podeželja, kjer sodelujeta oba prekmurska LAS-a, in sicer LAS Pri dobrih ljudeh 2020 ter LAS Goričko 2020, poleg pa še LAS s CILjem in LAS Mežiške doline, je bila vzpostavljena nova spletna stran z interaktivno mapo – www.lokalna-ponudba.si.

Na spletni strani je iz vsakega območja LAS vključenih osem različnih lokalnih ponudnikov, ki svojo ponudbo predstavljajo preko kratkih promocijskih filmčkov.

Lokalni ponudniki iz območja LAS Pri dobrih ljudeh 2020:

Vabljeni, da si ogledate ponudbo predstavljenih ponudnikov in tudi drugih iz ostalih vključenih LAS-ov na www.lokalna-ponudba.si.

Aktivnost poteka v sklopu operacije »Digitalne rešitve za izzive podeželja«, prijavljene na 3. javni razpis za podukrep 19.3 Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine, ob finančni pomoči Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje. Za vsebino je odgovoren vodilni partner LAS Pri dobrih ljudeh 2020, Društvo za trajnost virov SI.ENERGIJA. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Oglasno sporočilo