Sveže

Moravske Toplice: Pri spustu po toboganu si je zlomil oba gležnja in koleno

Na kopališču v Moravskih Toplicah se je predvčerajšnji dopoldan pri spustu po toboganu hudo poškodoval moški. Zlomljena ima oba gležnja in koleno.
Na kopališču v Moravskih Toplicah se je včeraj zgodila nesreča, v kateri se je huje poškodoval moški. Popoldan so svojci o nesreči obvestili tudi murskosoboške policiste. “Ugotovljeno je bilo, da je moški okrog 10. ure ob prostem padu po toboganu drsel po površini vode in z nogami udaril v zaščitno ograjo. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel hude telesne poškodbe (zlom obeh gležnjev in kolena). Policisti o zadevi zbirajo obvestila.

Na bazenih in urejenih naravnih kopališčih se je potrebno ravnati po določbah kopališkega reda in znakov, postavljenih na kopališču. Upoštevati je potrebno odredbe in navodilih reševalca iz vode in druge osebe, ki je zadolžena za vzdrževanje reda na kopališču. Prav tako je potrebno upoštevati postavljene oznake z opozorili za kopalce,” so sporočili iz PU Murska Sobota.