Ostalo

Lendavski srednješolci na “Izzivu za mlade”

Pred dnevi so se dijaki 3. letnika programa Strojni in Ekonomski tehnik ter 1. letnika programa Ekonomski tehnik PTI v spremstvu profesoric Brigite Laj in Nives Kuhar v Moravskih Toplicah v hotelu Livada Prestige udeležili zaključnega dogodka “Izzivi za mlade.”

Pred dnevi so se dijaki 3. letnika programa Strojni in Ekonomski tehnik ter 1. letnika programa Ekonomski tehnik PTI, Simon Vuk, Dominika Černi, Erik Feher, Nejc Šendlinger in Petra Kocet v spremstvu profesoric Brigite Laj in Nives Kuhar v Moravskih Toplicah v hotelu Livada Prestige udeležili zaključnega dogodka “Izzivi za mlade”, ki ga je organiziral Pomurski tehnološki park Murska Sobota. Dogodka so se udeležile še ekipe iz Ekonomske šole Murska Sobota in Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer. Ekipi naše šole sta predstavili rešitev za podjetniški izziv za Lokalno turistično organizacijo Ljutomer, in sicer Koncept dogodka, ki bo združil adute Prlekije, in za Terme Lendava z naslovom Orientacijski zemljevid Term Lendava. Dijaki so si s tem pridobili praktična znanja s področja podjetništva in izkušnjo javnega nastopanja pred množico. Predstavitveni nastop je bil uspešen, saj so njihove rešitve pohvalili tudi predstavniki podjetij, ki so podali podjetniške izzive.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/113431614612884969612/albumid/6242508643004522241?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

(Fotografije: Ludvik Rogan – GFML)