Sveže

Lendavski Nafti 1903 kar 2.150 evrov kazni

Minulo nedeljo v poznih popoldanskih urah se je lendavska Nafta 1903 pred okrog 400 gledalci pomerila proti Grosupeljčanom ter srečanje izgubila. Ljubitelji nogometa pod lendavskimi griči si ne bodo zapomnili zgolj srečanja kot takega, temveč senco na srečanje od včeraj meče tudi odločitev disciplinskega sodnika, ki je Nafto 1903 kaznoval z 2.150 evri kazni.
Minulo nedeljo v poznih popoldanskih urah se je lendavska Nafta 1903 pred okrog 400 gledalci pomerila proti Grosupeljčanom ter po neobičajnem srečanju, gledalci so namreč videli tri rdeče kartone, tri enajstmetrovke ter skupno sedem zadetkov, srečanje izgubila. Danes se bodo modro-beli pomerili proti ekipi iz Bilj, srečanje pa bo na primorskem na sporedu ob 17.00 uri.

A omenjeno srečanje navijačem v Lendavi ne bo ostalo v spominu zgolj zaradi svojega neobičajnega značaja, temveč tudi zaradi finančne kazni zoper Nafto 1903, ki jo je sprejel na svoji včerajšnji seji disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije, Boštjan Jeglič. Ta je s sklepom odločil, da modro-belim naloži kar 2.150 evrov finančne kazni zaradi, kot je zapisal, nešportnega in neprimernega vedenja navijačev – žaljivo skandiranje, žaljivo obnašanje do sodnikov, pljuvanje v sodnika.

Spomnimo: Omenjeno srečanje se je zaključilo z rezultatom 3:4 v korist gostov.