Ostalo

Krog: Oče za ukradeni bonsai iz groba hčere ponuja 1.000 evrov

Oče mlade žrtve prometne nesreče, ki se je pripetila lanskega 4. avgusta, ko je 56-letna voznica avtomobila zaprla pot 23-letni motoristki, ta pa je posledicam prometne nesreče podlegla, išče bonsai, ki ga je neznanec ukradel iz hčerinega groba.

Oče 23-letne voznice motorja, ki je svoje življenje prerano izgubila v prometni nesreči lanskega avgusta v Satahovcih išče bonsai, ki ga je neznanec ukradel iz njenega groba na pokopališču v Krogu. Omenjeni bonsai je, kot je na spletnem družbenem omrežju Facebook zapisal njen oče, bil namenjen samo njej, zato želi, da se bonsai najde in vrne. Oče najditelju ali tistemu ki bo podal koristno informacijo, ponuja kar tisoč evrov nagrade.

bonsai

Spomnimo:

Priljubljena študentka Gradbene fakultete Univerze v Mariboru, Vivien Bohar, je rada sedla na motor, tudi skupaj z mamo Rijo, a divjanja ni bilo. Tudi kritičnega dne zjutraj ni divjala, ko se je peljala od doma. Zgodilo se je pri pokopališču v sosednji vasi Satahovci. “OKC PU Murska Sobota je bil danes, 4. 8. 2016, ob 8.18 obveščen, da se je pri pokopališču v Satahovcih zgodila prometna nesreča med osebnim avtomobilom in motoristom. Z ogledom kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da se je 56-letna voznica osebnega avtomobila peljala iz smeri naselja Satahovci v smeri Murske Sobote. V križišču za Krog, pri satahovskem pokopališču, je zapeljala v križišče naravnost čez prednostno cesto in izsilila prednost pred 23-letno voznico motornega kolesa, da je ta trčila v prednja leva vrata osebnega avtomobila. Ranjeno motoristko so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota. Ob 9.41 uri so nas obvestili, da je udeleženka prometne nesreče tam umrla,” je dve uri po dogodku sporočila tiskovna predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš.