Ostalo

Franc Laj več ni zaposlen na lendavski Občini, kdo bo sedel na njegovo delovno mesto?

Franc Laj, na minulih županskih volitvah prav tako kandidat za župana, več ni zaposlen na Občini Lendava. Razlogov, zakaj je odšel iz Glavne ulice 20 ne razkriva, a je jasno, da si Občina Lendava na njegovem mestu želi novo osebo. Razpis za delovno mesto je bil objavljen minuli četrtek.
Franc Laj več ni zaposlen na Občini Lendava. Županski kandidat na minulih lokalnih volitvah svojih razlogov za odhod javnosti ne želi obelodaniti, a že ima, kot nam je včeraj zatrdil v telefonskem pogovoru “nov posel.”Njegovo delo na Občini je bilo v zadnjem času vezano predvsem na pripravo proračuna Občine Lendava, Laj pa ga je na zasedanjih občinskega sveta “venomer dobro predstavil,” smo že večkrat slišali iz krogov občinskih svetnikov. Na Glavni ulici 20 je slednji bil zaposlen okrog pol leta.

Občina Lendava sedaj išče podsekretarja

Občina Lendava je sicer minuli četrtek objavila javni natečaj za prosto uradniško delovno mesto podsekretarja (vodja oddelka za finance, proračun in finančne zadeve), ki se izteče prihajajoči petek, torej zadnji januarski dan. Delovno področje sekretarja oz. podsekretarja ni enostavno, je moč uvideti iz priložene dokumentacije, posebno pa je navedeno, da gre za skrb najzahtevnejših pogodb in programov.