Ostalo

FOTO: Zavod za turizem in razvoj Lendava organizira(l) zanimiva predavanja

Zavod za turizem in razvoj Lendava je minuli petek organiziral tematska predavanja, s pomočjo katerih želijo pri omenjenem zavodu mladim ponuditi takšna znanja in veščine, katere bodo lahko koristili dolgoročno, pravzaprav skozi njihovo celotno karierno pot.
“Udeleženci so se in se še bodo skozi potek dogodkov naučili, kako se napiše dober poslovni načrt, seznanili so jih z osnovnimi znanji s področja računovodstva, marketinga in oglaševalskih kanalov, oglaševanja in prodaje s pomočjo socialnih omrežij ter izdelavo oglasnega filma zgolj z uporabo pametne mobilne naprave z osnovnim znanjem s področja informatike,” so zapisali.

Minuli petek so tako predavatelji v okviru v okviru programa Mladi podjetniki vse prisotne seznanili, kako pripraviti učinkoviti poslovni načrt, o osnovah računovodstva in kako priti do denarja brez bančnega ropa. Udeležencem so predavali: Mirjana IvanušaFirst – Anica Horvat in Sabina Žampa. Že prihajajoči petek pa sledi predavanje marketinški guruja Aljoše Bagole in mladih uspešnih Lendavčanov Nina Kutnjaka ter Árona Horvátha. Predavatelji bodo izpilili kreativne sposobnosti za marketing in za pripravo video vsebin.