Ostalo

FOTO: V Dolgi vasi zmago slavili Dobrovničani

V 13. krogu 1. MNL Lendava sta se na nogometnem igrišču v Dolgi vasi pomerili ekipi domače Olimpije in gosti iz Dobrovnika. Prav slednji so prikazali odločno premoč ter domačim kar štirikrat zatresli mrežo, med tem, ko so sami prejeli dva zadetka.

V lepem in sončnem popoldnevu, sta v 13. krogu 1. MNL Lendava, na nogometni zelenici v Dolgi vasi svoje moči merili ekipi domače Olimpije in gosti iz Dobrovnika. Obe ekipi se nahajata v spodnji polovici nogometne razpredelnice, kjer sta ostali tudi po končanem srečanju, po katerem so slavili Dobrovničani.

Prvi so zadeli Dobrovničani. Tri minute pred koncem prvega polčasa se je na pravem mestu znašel Marko Meselics in več kot uspešno premagal domačega vratarja Jožefa Vido. S tem je dobrovniško ekipo popeljal v vodstvo z zadetkom prednosti. Veselje gostov se še ni do dobra poleglo, ko je v zadnjih izdihljajih prvega polčasa na 1:1 izenačil Bojan Kulčar ter s tem postavil končni izid prvega polčasa.

Drugi polčas je bil bistveno bolj buren, največ pa so v nadaljevanju dobili Dobrovničani. Gostujočo enajsterico je v vodstvo znova popeljal Meselics. Čez deset minut se je zgodilo (za domače) nepredstavljivo, ko je Erik Gönc po hudi napaki zatresel lastno mrežo in s tem še povišal razliko, saj so zadetek vknjižili gosti.

Pet minut pred koncem je za dodatno višanje rezultata znova poskrbel izjemno razigrani Meselics, saj je znova poskrbel za višanje rezultata, na 1:4. Po tem, ko so že vsi mislili da je igra zaključena in da bodo zadetki ostali nespremenjeni, za spremembo rezultata v 90. minuti srečanja poskrbi Michel Bači in tako dokončno konča tresenje mrež na omenjenem obračunu.

Olimpija Dolga Vas – Dobrovnik 2:4 (1:1)

0:1, Meszelics Marko, 42′
1:1, Kulčar Bojan, 45′
1:2, Meszelics Marko, 51
1:3, Erik Gönc, 61′ (AG)
1:4, Meszelics Marko, 85′
2:4, Michel Bači, 90′