Ostalo

FOTO: Tudi Lendava se predstavlja na sejmu Alpe-Adria

Sejem Alpe-Adria znova vabi na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, na slednjem pa se predstavlja tudi Lendava s svojo turistično in kot vinorodni kraj, s svojo vinsko ponudbo. Omenjeni sejem je sicer osrednja turistična sejemska prireditev v Sloveniji.
Od 30. januarja do 2. februarja 2019 se na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvija 30. mednarodni turistični sejem Alpe-Adria, namenjen zelenemu in aktivnemu turizmu, kampingu in karavaningu. Na sejmu se v okviru stojnice TZLV in ZTR predstavlja tudi Lendava s stolpom Vinarium, vinsko-kulinaričnimi prireditvami ter prihajajočo razstavo likovnih velikanov na lendavskem gradu, obiskovalci pa lahko okušajo tudi vina 9 lendavskih vinarjev.

Sejem je sicer poleg promocije Lendave obenem tudi priložnost za vzpostavitev stikov s turističnimi ponudniki in deležniki, izmenjavo izkušenj, odpira pa tudi možnosti sodelovanja na turističnem področju. Na sejmu, ki ima tudi tokrat bogat spremljevalni program, se do sobote predstavlja skupno prek 330 turističnih ponudnikov.