Ostalo

FOTO: Tako je veter “olepšal” dvoriščni del Župančičeve ulice 6

Stanovalec stanovanjskega bloka v Župančičevi ulici 6 nam je včeraj v poznih popoldanskih urah poslal fotografije razdejanja, ki ga je povzročil veter. “Vse to je prinešeno iz zabojnikov na “Eko-otoku,” se huduje stanovalec.

“V priponkah vam pošiljam slike, kako izgleda “dvorišče” med bloki v Župančičevi, po malo večjem vetru. Vse to je prinešeno iz zabojnikov na “eko-otoku,” se huduje stanovalec katerega verjetno zanima tudi, kdo bo sedaj to razdejanje pospravil. Kot je moč videti, je slednji o omenjeni zadevi obvestil pristojno občinsko inšpekcijo, podjetje Eko-Park in Stanovanjsko podjetje.

Stanovalec med drugim v elektronskem poštnem sporočilu pristojne naproša “naj se že prične sanacija “eko-otokov,” saj da to ne vodi več nikamor. Res je, da so v omenjeni ulici imeli že več takšnih prigod, ko je veter z odpadnim papirjem in vrečkami prekril dvoriščno stran stanovanjskega bloka. Kot slednji še zatrdi, “na zadevo pristojne opozarjam že vsaj štiri leta, ne zgane pa se noben,” je oster.