Ostalo

FOTO: Nove tri točke v lendavskem športnem parku

Lendavska Nafta 1903 se je včerajšnji petek v večernih urah v 9. krogu druge državne lige pomerila z ekipo Triglava iz Kranja ter si priigrala pomembne tri točke. Lendavčani so nasprotno ekipo premagali z rezultatom 2:0 ter se tako ustalili na drugem mestu prvenstvene tabele.
Lendavska Nafta 1903 se je včerajšnji večer pod reflektorji na lendavskem športnem parku pomerila proti ekipi iz Kranja. Srečanje se je pričelo ob 20.00 uri, ogledalo pa si ga je kakih 250 ljubiteljev nogometa. Po zmagi nad ekipo iz Grosupljega je tako doma padel še Triglav, kar pomeni, da so Lendavčani na varno pospravili nove tri točke in se dvignili na drugo mesto prvenstvene tabele. Na prvem mestu se nahaja Krka iz Novega Mesta in sicer slednja beleži zgolj dve točki več. Farmacevti so včeraj doma premagali ekipo iz Bilj.

Ljubitelji nogometa so dober nogomet gledali predvsem v prvem polčasu, v drugem pa je igra modro-belih nekoliko padla. To sicer kaže tudi rezultat, saj sta oba zadetka na včerajšnji tekmi bila dosežena v prvem polčasu. Prvi zadetek na srečanju je padel v 29. minuti, ko je bil uspešen Fehér László Barnabás, naslednji zadetek pa je padel štiri minute kasneje in sicer v 33. minuti, ko je rezultat na 2:0, kar je bil izid prvega polčasa in hkrati tudi srečanja, povišal Marsel Stare.

Nafta 1903 – Triglav Kranj 2:0 (2:0)

Gledalcev: 250, sodniki: Halilović Denis (glavni sodnik), Mežnar Matic (1. pomoč), Šašivarević Ermin (2. pomoč). Delegat: Mužar Miroslav.
Strelci: Nafta 1903: Barnabás László Fehér 1:0 (29.), Marsel Stare 2:0 (33.).