Sveže

FOTO: Nafta 1903 tokrat uspešno do treh točk!

Nafti 1903 je včeraj, po seriji remijev, le uspelo vknjižiti nove tri točke. Modro-beli so namreč Rogaški pred okrog 350 gledalci kar dvakrat uspeli zatresti mrežo in sicer v 51. in 84. minuti, navijaška skupina pa je tokrat ekipo bodrila odlično.
Varovancem Franca Fridla je tokrat le uspelo vknjižiti prepotrebne tri točke, saj je serija remijev bila že skorajda boleča. Modro-beli so med drugim prikazali bistveno boljšo igro kot na minulih srečanjih, kar se jim je torej obrestovalo, ob tem pa ne smemo pozabiti še, da na srečanju nista nastopila poškodovana Roginić in Živko, med drugim pa ekipi ni mogel pomagati na minulem srečanju pordeli Cvrtila.

Ekipa v prvem polčasu kljub zanimivejši igri, zadetka ni dosegla in tudi ne prejela. Gosti so se dobro namučili z obrambo modro-belih, ti pa so nekajkrat ogrozili vrata ta gostov. A če prvi polčas ni ponudil zadetkov, je povsem drugače bilo v drugem polčasu. V 51. minuti je bil uspešen Igor Prahić, proti koncu srečanja, natančneje v 84. minuti pa je vratarja gostov Filipa Lojena premagal še natančni Alen Ploj.

Nafta 1903 – Rogaška 2:0 (0:0)

1:0, Igor Prahić, 51. min
2:0, Alen Ploj, 84. min

FOTO: Gregor Čiček