Ostalo

FOTO: Nafta 1903 brez zadetka proti eni izmed najslabših ekip prvenstva

Danes od 16.30 ure naprej je kakih 350 gledalcev v lendavskem Športnem parku spremljalo srečanje 7. kroga 2. državne nogometne lige med domačo Nafto 1903 in gosti iz Sežane. Srečanje je po nekaj več kot 90. minutah postreglo z remijem (brez zadetkov), s čimer pa domači navijači nikakor ne morejo biti zadovoljni.
S petkovima tekmama v Slovenski Bistrici in Novem mestu se je pričel sedmi krog 2. SNL, ki se je nadaljeval z današnjimi srečanji in se bo zaključil jutrišnjo nedeljo. Lendavčani so sezono odprli s tremi zmagami, ko se je zdelo, da bi se lahko Nafta 1903 letos zavihtela na sam vrh lestvice, pa je sledil padec. V lendavskem Športnem parku sta se tako današnji popoldan pomerili domača Nafta 1903 in gosti iz Sežane, ki veljajo za eno najslabših ekip aktualnega prvenstva.

Današnje srečanje v Lendavi se je zaključilo brez zadetkov, s čimer pa ljubitelji nogometa v Lendavi ne morejo biti zadovoljni. Obe ekipi sta na zelenici Športnega parka prikazali povprečen nogomet z obilico polpriložnosti. Prvi so najbližje zadetku bili prav domači in to v 17. minuti, ko so zatresli stativo, šest minut kasneje so poizkušali gosti, a je Andrašec žogo pravočasno ujel. V 35. minuti so gosti žogo poslali tik ob vratih Nafte 1903 v ograjo, zadnji lepi poizkus Nafte 1903 pa so gledalci videli v 48. minuti.

Nafta 1903 – Tabor Sežana 0:0

Gledalcev 350, sodniki: Novarlić Damjan (glavni sodnik), Šumer Žiga (1. pomoč), Sužnik Jure (2. pomoč). Delegat: Žalik Danijel