Sveže

FOTO: Malibu Panonija GA-KA za zadetek boljši od veteranov Nafte

Včerajšnji dopoldan se je na nogometnem igrišču v Gaberju ekipa Malibu Panonija GA-KA pomerila z ekipo veteranov Nafte in bila boljša za zadetek. Srečanje se je odvilo v deževnem vremenu, ekipi pa sta prikazali povprečen nogomet.
V včerajšnjem dopoldanskem deževnem vremenu sta se na nogometnem igrišču pomerili ekipi domače Malibu Panonije GA-KA ter gosti, veterani Nafte. Ekipi sta prikazali povprečen nogomet, srečanje pa si je prav zaradi slabega vremena ogledala maloštevilna publika, ki v prvem polčasu s strani igralcev ni bila deležna kakšnih konkretnejših priložnosti. Vratarja sta tako več ali manj samevala, kar pa ne gre trditi za drugi polčas. srečanja.

In če v prvem polčasu gledalci niso videli zadetkov, sta se ekipi nekoliko bolj razigrali v drugem polčasu, ko je tudi vreme postalo za odtenek prijaznejše. Prvi zadetek so gledalci videli v 71. minuti, za vodstvo domačih je zadel Deni Lisjak, že minuto kasneje pa so se domači vnovič veselili in sicer je uspešen bil Gábor Földesi. V 75. minuti je za goste zadetek prispeval Franc Gabor, in tako postavil tudi končni rezultat srečanja, 2:1.

Malibu Panonija GA-KA – Nafta veterani 2:1 (0:0)

Gledalcev: 50, sodniki: Utroša Aljaž, Bukovec Miran, Berki Robert. Delegat: Vučko Darko
Strelci: Malibu Panonija GA-KA: 1:0 Lisjak Deni (71′), 2:0 Földesi Gábor (72′). Nafta veterani: 2:1 Gabor Franc (75′).