Sveže

FOTO: Badminton: Današnji popoldan se je začela Srebrna žogica Lendave 2019

Današnji popoldan se je v športni dvorani DSŠ Lendava pričel močan, že tradicionalni badmintonski turnir Srebrna žogica Lendave 2019. Na parketu športne dvorane in osnovnošolske velike telovadnice bo nastopilo okrog 200 igralcev in šestih držav.
V športni dvorani Dvojezične srednje šole se je današnji popoldan že štirinajstič zapored odprl močan badmintonski turnir, Srebrna žogica Lendave. Ta se tudi tokrat odvija v dveh športnih dvoranah (DSŠ Lendava in DOŠ I Lendava), udeležuje pa se ga skupno 200 igralcev iz šestih držav (Madžarska, Hrvaška, Romunija, Slovaška, Češka in Slovenija). Pred pričetkom tekmovanja sta nekaj besed povedala predsednik BK Mladost Bojan Sekereš in podžupan Občine Lendava, Mihael Kasaš.

Današnji popoldan svoje moči merijo igralci kategorij U13, U15 in U17, jutri se bo v tekmovanje vključila še kategorija U11, kategorija U15 pa bo jutri tekmovala v športni dvorani DOŠ I Lendava. Jutrišnji dan so sicer na sporedu polfinalne tekme, v nedeljo sledijo finale in razglasitev najboljših.