Sveže

Dr. Mihael Kasaš, podžupan Občine Lendava

Povsem na koncu današnje 2. redne seje občinskega sveta Občine Lendava, je župan Janez Magyar podal informacijo, da je za podžupana imenoval 35-letnega dr. Mihaela Kasaša, sicer doma iz Doline pri Lendavi.
V veliki sejni dvorani Občine Lendava, se je danes od 14.00 ure naprej odvijala 2. redna seja občinskega sveta Občine Lendava. Ta je sicer bila končana v slabih dveh urah, na koncu seje pa je župan Janez Magyar podal informacijo, da je izbral podžupana. To je postal dr. Mihael Kasaš, ki v občinskem svetu sedi že tretji mandat in ki se je na minulih lokalnih volitvah že drugič potegoval za župansko funkcijo.

“Izredno sem vesel, da sta moje delo in trud bila opažena. Prepričan sem, da bom dobro delal tudi v nadalje, skušal pa bom kar najbolje delati v korist vseh občanov. Ravno zaradi te funkcije bom najverjetneje odstopil kot predsednik KS Dolina pri Lendavi, saj bom le tako lahko popolno in neobremenjeno deloval za vse občane,” je takoj po seji za naš spletni portal povedal dr. Kasaš.

Mihael Kasaš je sicer po poklicu doktor kemije in kemijske tehnologije, ukvarja pa se z biodinamičnim kmetijstvom na svojem domu v Dolini.