Ostalo

Dobrodelno: Eroika navdušila razprodano dvorano Doma kulture Ljutomer

V organizaciji Lions kluba in Leo kluba Ljutomer, je v petek, 26.2.2016 potekal dobrodelni koncert, na katerem je zapel trio Eroika. Koncert je imel dobrodelno noto. Honorarju so se odpovedali tudi člani Eroike.

V organizaciji Lions kluba in Leo kluba Ljutomer, je v petek, 26.2.2016 potekal dobrodelni koncert, na katerem je zapel trio Eroika. Koncert je imel dobrodelno noto. Honorarju so se odpovedali tudi člani Eroike. Komisija Lions kluba je v sodelovanju s Karitasom, Rdečim križem in Centrom za socialno delo pregledala veliko prošenj in kot končni predlog podala mnenje, da se sredstva od vstopnic namenijo 4 družinam z več otroki, ki so se znašli v  finančni stiski in OŠ Stročja vas za gradnjo dvigala.

Trio Eroika s svojimi nastopi navdušuje občinstvo po celotni Sloveniji in tujini. Premišljena kombinacija talenta, lepote, uglajenosti, glasovnih zmožnosti in obdelave večnih uspešnic v pop opera žanru je formula uspeha Eroike.Trije izjemni vokalisti, zbrani v tercetu Eroika delujejo že 9 let. Matjaž Robavs (bariton), Aljaž Farasin (tenor) in Metod Žunec (tenor). Producent in umetniški vodja skupine je Patrik Greblo.

Po končanem koncertu so obiskovalci lahko pokušali vinaVinogradništva Kovačič, sodelavke Karitas, pa so poskrbele za slano sladke dobrote.