Ostalo

Dobrodelna prireditev Podarjamo glasbo, ples in nasmeh

Lions klub Lendava-Lendva letos ponovno, tokrat tretjič, organizira dobrodelno prireditev Podarjamo glasbo, ples in nasmeh z željo, da damo priložnost mladim nadarjenim glasbenikom in plesalcem.

“Skozi prireditev, ki je dobrodelna, želimo pripravljenost sodelovati in pomagati približati tudi mladim, istočasno pa zbran denar na prireditvi prispevati v dobrodelni namen, v šolske sklade sodelujočih šol. Na prireditvi bodo nastopili mladi glasbeni ustvarjalci, ki živijo v naši bližini v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah, glasbenih šolah, akademijah in bodo svoj talent predstavili skozi glasbeno- plesni večer,” so sporočili iz Lions kluba Lendava.

Dobrodelna prireditev Podarjamo glasbo, ples in nasmeh se bo odvila v petek, 18. novembra  2016, ob 18. uri v gledališki in koncertni dvorani v Lendavi. Vstopnice so v predprodaji na blagajni gledališke in koncertne dvorane v Lendavi od 14.11.2016 naprej.

Pred začetkom prireditve bo ob 17. uri v preddverju gledališke in koncertne dvorane v Lendavi otvoritev razstave likovnega natečaja Plakat miru 2016, v okviru katerega so učenci osnovnih šol ustvarjali na temo Praznovanje miru in ob tem razmišljali o miru, prijateljstvu, sožitju in strpnosti. Otvoritev razstave bo popestril nastop učencev Glasbene šole Lendava.