Ostalo

Čudovite kuhinje za vsak dom: ideje za majhne in velike prostore

Kuhinja je družabno in gurmansko središče vsakega doma, kjer se ustvarjajo okusne jedi in se družina ali družba zbere ob slastnih obrokih. Ob načrtovanju kuhinje pa se pogosto pojavi vprašanje: Ali izbrati majhno in priročno ali prostorno in razkošno različico kuhinje? Čeprav del odgovora ponuja že sama velikost kuhinjskega prostora, je kljub vsemu dobro poznati  prednosti velike in majhne kuhinje. Tako bo odločitev glede nakupa prinesla dolgoročno zadovoljstvo.

Kakšne so prednosti velike kuhinje?

Velike kuhinje so običajno pravi raj za vse domače kuharje, kuharice ter druge kuharske mojstre. Imajo precej prednosti, med katerimi so prostorna delovna površina, več prostora za shranjevanje živil, posod in kuhinjskih pripomočkov, možnost vključitve več kuhinjskih aparatov ter mnogo svobode pri načrtovanju pa tudi pri samem kuhanju.

 Več delovne površine za udobno pripravo hrane

Velike kuhinje ponujajo veliko prostora za pripravo hrane. Več delovnih površin omogoča, da lahko več oseb hkrati sodeluje pri pripravi obroka, kar je še posebej priročno za velike družine ali tiste, ki pogosto gostijo širšo družino oziroma prijatelje.

Kuhinja JELA TARA

Več prostora za shranjevanje in vključitev več kuhinjskih aparatov

Ena izmed večjih prednosti velikih kuhinj je obilica prostora za shranjevanje. Veliko kuhinjo je namreč mogoče opremiti z velikimi omarami, prostornimi predali in policami ter drugimi funkcionalnimi rešitvami, tako da je na voljo več kot dovolj prostora za shranjevanje različne kuhinjske opreme, pripomočkov ter hrane in pijače.

Prav tako je prednost večje kuhinje možnost vključitve večjega števila gospodinjskih kuhinjskih aparatov, kot so veliki hladilniki, zamrzovalniki, pečice, pomivalni stroji, ki omogočajo pravo kuhinjsko razkošje, boljšo funkcionalnost in več možnosti pri pripravi obrokov

Poleg tega velike kuhinje omogočajo večjo svobodo pri načrtovanju. Omogočajo postavitev modernih kuhinjskih otokov, višjih pultov ter vključitev jedilnega prostora.

Kuhinja JELA INFINITY

Odlični primeri večjih sodobnih kuhinj

Med večje kuhinje, ki so že dolgo izredno priljubljene, spadajo kuhinje Jela, ki jih odlikujejo nemški materiali, natančna izdelava in dostopna cena. Gre za kuhinje po okusu vsakogar, saj vključujejo osem različnih prilagodljivih kuhinjskih linij – Infinity, Invictus, Highline, Riva, Modern, Evergreen, Evia in Tara.

Gre za velike kuhinje, ki ponujajo tudi možnost za opremo manjših kuhinjskih prostorov, saj jih je mogoče kupiti kot komplet oziroma po posameznih kuhinjskih elementih, kar ponuja načrtovanje in opremo kuhinje skoraj po meri.

Kuhinja JELA INVICTUS

Kakšne so prednosti manjše kuhinje?

Čeprav na prvi pogled lahko zgleda, da manjše kuhinje nimajo večjih prednosti, pa temu ni tako. Mini kuhinje so namreč izredno ekonomične, imajo učinkovito uporabo prostora ter lahko ustvarjajo bolj intimno vzdušje.

Pogosto so takšne kuhinje izredno domiselne in napredne, saj vključujejo inovativne možnosti za shranjevanje, kot so na primer izvlečne omare, viseče police in predali, in omogočajo resnično organizirano shranjevanje kuhinjskih pripomočkov in posode. Zaradi manjše površine je vse res na dosegu roke, kar omogoča hitrejšo pripravo obrokov in manj premikanja med delovnimi površinami, kar povečuje učinkovitost pri kuhanju.

Zagotovo pa opremljanje majhne kuhinje običajno pomeni tudi manj stroškov, kar je zagotovo tudi pogosto razlog za njen nakup – sploh če gre za prehodne rešitve ali opremo turističnih nastanitev.

Kuhinja JELA HIGHLINE

Čudoviti primeri funkcionalnih modernih mini kuhinj

Med manjšimi kuhinjami, ki na parih metrih združujejo vse prednosti velike kuhinje, s svojo praktičnostjo, domiselnostjo in lepim sodobnim izgledom izstopajo kuhinje Nika, Mela, Bono, Zoya, Adele, Junona in Sara. V naštetih kuhinjah je vključeno prav vse, kar je potrebno za pripravo preprostejših ali bolj zapletenih obrokov, zato bo izbira katerekoli od njih dobra naložba!

Mini kuhinja ZOYA

Odlične male in velike kuhinje so na voljo na spletu!

 Čudovite in kakovostne kuhinje za velike in manjše domove ter različne turistične nastanitve so po dostopnih cenah na voljo na spletu pri prvem spletnem trgovcu pohištva v Sloveniji – Salonu pohištva Furnitura. Nakup kuhinje je varno in pametno zaupati ravno njim, saj imajo na tem področju največ izkušenj, poleg tega pa jih odlikuje izjemna ponudba kuhinj in drugega pohištva za dom, vrt in pisarno.

Poleg pogostih akcijskih ponudb, hitre dobave, možnosti plačila na obroke ter vračila izdelkov v  roku 365 dni, pogoste brezplačne dostave, brezplačnega 3D-izrisa kuhinj Jela, se od ostalih spletnih trgovcev pohištva ločijo še po eni veliki prednosti. Omogočajo namreč tudi ogled nekaterih izdelkov, materialov in katalogov v živo v svojem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J), kar bo pred nakupom izbrane  kuhinje razblinilo morebitne pomisleke. V živo v salonu, preko e-naslova (prodaja@salonpohistva.si) ali telefonske številke (070 458 517) je za vsa vprašanja glede ponudbe, rešitev ter idej na voljo njihova dostopna ter strokovno usposobljena ekipa. Furniturine kuhinje bodo vsak dom opremile z dobro energijo, neverjetno toplino, sodobnim izgledom in večnim navdihom za najokusnejše jedi! Zaupati Furnituri v resnici pomeni zaupati sebi.

Oglasno sporočilo