Sveže

Avto Rajh iz Ljutomera in Murske Sobote ubranil naslov Citroenov koncesionar leta

Avto Rajh ubranil naslov Citroenov koncesionar leta na področju financiranja. Strankam in sodelavcem se zahvaljujejo za zaupanje ter vabijo v svoj salon na doživetje številnih inovacij in novosti.

Potem, ko je podjetje Avto Rajh iz Ljutomera in Murske Sobote skoraj 20 let posvetilo voznikom Fordov, se mu je konec leta 2013 ponudila priložnost vstopiti v Citroenovo prodajno-servisno mrežo. To je bila pomembna prelomnica, kot se spominja direktor prodaje, Dušan Rajh: “Lahko bi ostali naprej tam, kjer je vse domače in poznano ali pa si upali in iti naprej, se soočiti z novimi preizkušnjami in dokazati v novi konkurenci. Veseli me, da smo to storili in se zahvaljujem strankam za veliko zaupanje, ki ga polagajo v nas”.

Kmalu zatem, ko je padla odločitev za širitev, se je 20 letna tradicija soočila s spremembami, preizkušnjami in številnimi neznankami. V ospredje se je postavilo vprašanje ali bo podjetje lahko delovalo enako uspešno in se bo dovolj hitro prilagodilo, se naučilo novih znanj in ponudilo strankam več. Časa ni bilo veliko. V salonu so se prvi Citroeni pridružili Fordom decembra 2013, med novoletnimi prazniki. V prvih tednih januarja 2014 so stekle izdobave novim kupcem.

“Sprva se vse zdelo precej drugače”, se spominja Dani Časar, prodajalec na Ford oddelku podjetja in dodaja, da je “bilo zelo malo časa, da se novi sodelavci združimo v eno ekipo”. Vendar na potrditev, da gre za zmagovalno ekipo, ni bilo potrebno čakati dolgo. V resnici je prišla mnogo hitreje, kot je kdorkoli pričakoval. Leto 2014 je namreč družba Avto Rajh zaključila ne zgolj kot najmlajši član Citroenove mreže, ampak, ob ene tudi njen najboljši koncesionar in prodajalec leta.

Da ni šlo za naključje dokazuje naziv najboljši koncesionar Citroen financiranja v letu 2015. Naslov, ki so ga v pomurskem podjetju pravkar ubranili tudi za leto 2016. Na dosežek so upravičeno ponosni in veseli, saj potrjuje, da lahko voznicam in voznikom v Pomurju ponudijo zelo zanimivo ponudbo avtomobilov in storitev, po zelo ugodnih pogojih.

“Veseli nas, ker lahko strankam pomagamo, da izberejo pravo opremo, jim pri tem ponudimo inovativne tehnologije, zanimive, sveže oblike in smiselne pakete servisnih ter drugih storitev”, poudarja direktor servisa Damjan Raj in dodaja, da se je kolektiv podjetja povečal za kar nekaj sodelavk in sodelavcev: “skupaj smo uspešno prestali izziv povezovanja v uspešno ekipo, ki je zaslužna tudi za ta najnovejši uspeh. Vsem čestitke in iskrena hvala.”

V zadnjih letih je tehnologija v avtomobilski panogi sunkovito napredovala. Citroen je ena izmed najbolj oblikovno izstopajočih in inovativnih znamk. Veliki zasloni, povezljivost z internetom, pametni varnostni in asistenčni sistemi, inteligentne luči ter obsežni garancijski paketi, to so le nekatere spremembe, ki vnašajo svežino v svet avtomobilov.