Ostalo

4-letnica izgubila boj z življenjem

Minuli petek, okrog dvanajste ure, se je na pomurski avtocesti, natančneje na relaciji Dolga vas – Turnišče, pri Banuti, zgodila hujša prometna nesreča osebnega in tovornega vozila. 4-letnica, ki je bila v bolnišnici hudo poškodovana, je izgubila boj z življenjem.

1. julija 2016 smo poročali o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med M. Soboto in Lendavo, v bližini odcepa Dolga vas z udeležbo tovornega in osebnega vozila. V prometni nesreči je bila hudo telesno poškodovana 4-letna državljanka Romunije, ki je bila z helikopterjem odpeljana v UKC Ljubljana.

Iz UKC Ljubljana je policija danes bila obveščena, da je deklica za posledicami prometne nesreče umrla.

Pokojna udeleženka prometne nesreče je letošnja četrta žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

O nezgodi …

Kot so takrat pojasnili na PU Murska Sobota, so policisti po opravljenem ogledu ugotovili, da je voznik tovornega  vozila madžarskih registrskih številk z vozilom stal pred smerno tablo in gledal, kje mora zaviti z avtoceste. Voznik osebnega avtomobila romunskih registrskih številk pa je s sprednjim desnim delom vozila trčil v zadnji levi del tovornega vozila. Sprednji del osebnega vozila je tudi zagorel. Tri osebe v osebnem vozilu so bile telesno poškodovane in odpeljane v Splošno bolnišnico M. Sobota. 4-letna udeleženka prometne nesreče je v življenjski nevarnosti. Po trčenju je policija zaprla avtocesto v smeri Lendave, pri čemer je nastal več kot 10-kilometrski zastoj. Cesto so za promet znova odprli šele po nekaj več kot uri in pol.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/113431614612884969612/albumid/6302328836633086657?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]