Sveže

2. krog pokala MNZ Lendava: Srečanje med Petišovci in Odranci se še niti začelo ni, pa je že zaključeno

Današnjo sredo je na sporedu drugi krog pokala MNZ Lendava za člane, srečanj pa ne bodo odigrale vse ekipe. Iz nogometnega kluba Petišovci 2017 so sporočili, da današnjo pokalno nogometno tekmo odpovedujejo.
Kot kaže, današnji popoldan na stadionu v Petišovcih ljubitelji nogometa ne bodo prišli na svoj račun. Srečanje so namreč domači odpovedali, pri čemer se srečanje registrira v korist nasprotnika, Odrancev, z rezultatom 0:3, kar pomeni, da bodo nasprotniki napredovali v tretji krog pokalnega prvenstva brez boja. Po informacijah, ki nam jih je posredoval organizator tekmovanja, MNZ Lendava, Petišovčani današnji popoldan zaradi odsotnosti igralcev številčno ne bi mogli zagotoviti ekipe.

Kot so dejali, je veliko igralcev odsotnih zaradi službenih obveznosti, nekaj pa jih je odsotnih tudi zaradi dopustov. A Petišovčanov to ne bo rešilo zagotove denarne kazni, ki jo sedaj lahko pričakujejo. Klubski proračun bo prihodnji teden “lažji” za okrog 200 evrov. Na MNZ Lendava bodo kot olajševalno okoliščino upoštevali dejstvo, da je vodstvo nižjeligaša iz Petišovcev odločitev sporočilo pravočasno in ne tik pred pričetkom srečanja. V nasprotnem primeru bi, po besedah organizatorja pokalnega tekmovanja, kazen bila višja.