Fantovščina se bliža, pa ni in ni idej? Preverite kam za izvedbo nepozabne fantovščine!

Fantovščina je poseben dogodek in brez nje pred poroko pač res ne gre. Ekipa Paintball Ljubljana je za takšno posebno priložnost pripravila poseben program paintball ali laser tag fantovščina, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Program vsebuje dobrodošlico, poseben kostum za ženina, veliko raznolikih scenarijev iger in finalni izziv za ženina, ki ga ekipa Paintball Ljubljana za vas posname.
Lokacija za izvedbo programa fantovščina

Zunanji poligoni Paintball Ljubljana se nahajajo v neposredni bližini prestolnice Slovenije, v Ljubljani – ob obrobju krajinskega parka Ljubljansko Barje. Pri njih boste pozabili, da se nahajate le 10 minut iz prestolnice, saj zabava poteka v zelenem ambientu z razgledom na vrhove Kamniško Savinjskih alp, Krim in Ižico. Igra poteka na treh različnih poligonih, ki jih lahko glede na velikost skupine združujejo ali popolnoma ločijo. Tako lahko doživite igro na poligonu, ki je sestavljen iz lesenih ovir, mešanih ovir  ali na poligonu, ki ga sestavljajo paintball baloni – različica tekmovalnega paintballa, angl. »speed ball«. Na tem poligonu potekajo tudi nočne igre, saj je ponoči osvetljen, igra pa je kratka in hitra. V kolikor pa vam po igri »zapaše« še piknik, je pri njih tudi to mogoče.

Kako poteka program fantovščina z ekipo Paintball Ljubljana

Najprej vas pričaka dobrodošliča, ki bo poskrbela za to da se malce sprostite in da fantovščino malce začinimo. Povabljenci nato izberejo kostum za ženina- izbira je težka, saj izbrate med pink panterjem, zajčkom, žabico, samorogom ali zverco. To bo verjetno najtežja odločitev na fantovščini . J Med tem ko se ženin oblači, si ogledate varnostni video ter se razdelite v dve ekipi.

Pri njih boste dobili vso zaščitno opremo za paintball; kombinezone, zaščito za trup, maske, rokavice in markerje. In vso dodatno zaščito za laser tag; naglavni senzor in tagger.

Med katerimi aktivnostmi lahko izbirate

Pri programu fantovščina lahko izbirate med igrama laser tag in paintball. Večina skupin se odloči za paintball, saj želijo čim več adrenalina in izzivov za ženina.

Katere igre in izzive ponujajo

Igre za laser tag ali paintball:

  • Team deathmatch

Osnovna  igra za ogrevanje, kjer skušaš iz igre eliminirati celotno nasprotno ekipo. Ko si eliminiran, izpadeš iz igre in z dvignjeno roko zapustiš poligon. Počakaš, da se runda zaključi in nato spet skupaj začnete novo.

  • Zastavica

Igra se razlikuje glede na izbrano aktivnost. Pri paintballu je na sredini zastavica, ki jo morate prinesti v svojo bazo brez da vas zadanejo. Če vas zadanejo, morate spustiti zastavico in se ponovno oživeti v svoji bazi. Igra traja, dokler ena ekipa ne prinese zastavice v svojo bazo ali pa kateri od ekip zmanjka kroglic. Pri laser tagu je na sredini digitalna zastavca, ki jo morata ekipi zavzemati. Ob prvem zavzemu se ekipi začne odštevati čas. Ko druga ekipa zavzame zastavo, se čas začne odštevati njim. Tako si ekipi kradeta zastavico in čas, ki se sproti odšteva. Zmaga ekipa, ki prej pride do 0 minut.

Igre za paintball:

  • Vip

Pri tej igri je potrebno ženina s ščitom zaščititi pred napadalci. Igralci so razdeljeni v dve skupini – napadalce in branilce (ženina). Igra se konča, ko kdorkoli zadane ženina kamorkoli, razen v ščit – v tem primeru zmagajo napadalci. Prav tako je igre konec, če se ženinu uspe dotakniti baze ki je na drugi strani poligona – v tem primeru zmagajo branilci.

  • Stag run

Izziv se odigra kot zadnja igra programa fantovčina, ki jo ekipa Paintball Ljubljana posname za vas. Ženin mora teči od baze na eni strani poligona do baze, ki je na drugi strani poligona. Vsi ostali pa se s pivom v eni roki in markerjem v drugi sprostijo na opazovalnici, saj je njihova edina naloga ciljati ženina, ko teče.

Ali si za fantovščino lahko najamete tudi piknik prostor

V ponudbi imamo več piknik prostorov, ki so namenjeni  za tovrstne dogodke. Ob rezervaciji piknik prostoru pripadata 2 hladilnika, 2 žara, zvočnik, voda in elektrika. Za tiste, ki se vam ne ljubi žariti, pa imajo pripravljeno posebno ponudbo all inclusive, kjer poleg prostora najamete še žar mojstra za nabavo, pripravo in postrežbo hrane.

V dobrih rokah ekipe Paintball Ljubljana boste na vaš zadnji dan svobode doživeli neponovljivo fantovščino!

Oglasno sporočilo