Županov prednovoletni sprejem

Župan Občine Lendava, Janez Magyar, je predvčerajšnjim v prostorih Krone gostil gospodarstvenike, člane občinskega sveta, predsednike krajevnih in mestne skupnosti, direktorje javnih zavodov in družb ter državnih institucij v občini, narodnostnih organizacij ter predstavnike zveze kulturnih, športnih in turističnih društev.
Občina Lendava je predvčerajšnjim v prostorih Krone organizirala vsakoletno prednovoletno srečanje, kjer je gospodarstvenike, člane občinskega sveta, predsednike krajevnih in mestne skupnosti, direktorje javnih zavodov in družb ter državnih institucij v občini, narodnostnih organizacij ter predstavnike zveze kulturnih, športnih in turističnih društev gostil župan Janez Magyar.

Župan je pozdravil goste in se jim ob tej priložnosti zahvalil za delo in trud v iztekajočem se letu ter izpostavil pomen dobrega sodelovanja in povezovanja. Vzpostavitev čim boljšega sodelovanja med Občino Lendava, gospodarstvom, krajevnimi skupnostmi in zavodi, je ključnega pomena pri doseganju dobrih rezultatov, so zapisali na spletni strani Občine Lendava.

“Skupaj ustvarjamo uspehe, treba si je pa vzeti čas tudi za sproščena druženja, za izmenjavo mnenj, izkušenj in znanj,” je povedal župan Magyar. V zaključku je vsem prisotnim zaželel še vesel in miren božič. Sproščeno druženje v Kroni so popestrile učenke Glasbene šole Lendava.