Župan Občine Beltinci: “Dragi občani. Vsi, ki ste pozitiven vzor, se vam najlepše zahvaljujem”

Beltinski župan Marko Virag se je preko spletne strani Občine Beltinci v luči aktualnih težav s širjenjem koronavirusa včerajšnji dopoldan zahvalil vsem, ki so pozitiven vzor in“vsem delavcem v zdravstvu, trgovini in ostalih službah, ki skrbijo, da bomo uspešno premagali izzive, ki nam jih postavlja ta preizkušnja, iz katere bomo, sem prepričan, izšli še močnejši in med seboj še bolj povezani.”
“Preživljamo drugačno obdobje. Čase negotovosti, strahu, zaskrbljujočih informacij iz vseh koncev sveta, tudi iz različnih krajev Slovenije. Zato je v teh trenutkih bolj kot kadarkoli prej pomembno, da smo človeški in solidarni, da si pomagamo in ne ogrožamo sebe in drugih,” je beltinski župan Marko Virag uvodoma zapisal v zahvali na spletni strani Občine Beltinci včerajšnji dopoldan in nadaljeval, da je najpomembneje ostati doma in se podati na res le najnujnejše poti. “Na nas, občanke in občani, je, da strogo in dosledno upoštevamo vse izdane ukrepe, saj bomo le tako iz tega boja lahko izšli kot zmagovalci. Dragi starši, čas zaprtja šol ne pomeni počitnic. Igrišča, otroška igrala in fitnes centri so zaprti z razlogom. Od vseh nas pa je odvisno, kako dolgo bodo zaprti tudi ostali. Vsi si želimo, da se to obdobje čim prej konča, zato vas pozivam, da vsi upoštevamo podana navodila.”

Posebna zahvala vsem, ki delajo

Kot je zapisal Virag, gre zahvala vsem, ki so pozitiven vzor in “vsem delavcem v zdravstvu, trgovini in ostalih službah, ki skrbijo, da bomo uspešno premagali izzive, ki nam jih postavlja ta preizkušnja, iz katere bomo, sem prepričan, izšli še močnejši in med seboj še bolj povezani.”

Velika hvala vsem, ki s svojim delom skrbite, da kraji v naši občini živijo naprej. Hvala Civilni zaščiti, Župnijski Karitas, Rdečemu križu, prostovoljcem in gasilcem, ki so aktivni 24 ur na dan. Hvala zdravstvenemu osebju, poštnim delavcem, prodajalkam in prodajalcem, varnostnikom, policistom ter delavcem, ki situaciji navkljub, delo še vedno opravljajo kvalitetno. Pa naj se na koncu zahvalim še svojim sodelavcem, ki, sicer v manjši ekipi, skrbijo, da posli naše Občine kolikor se le da nemoteno tečejo naprej,” je zaključil Virag.