Župan Magyar: “Intenzivno delam na tem, da zagotovimo pralne maske”

Že dlje časa se med komentarji tako na našem spletnem portalu kakor tudi na priljubljenem spletnem socialnem omrežju Facebook pojavljajo vprašanja o zaščitnih maskah, ki bi jih Občina Lendava po vzoru drugih Občin nabavila za svoje občane. Župan Magyar sporoča, da se v tej smeri vendarle nekaj premika.
Kot kaže, bo župan Magyar le uslišal želje občanov, ki se že dlje časa predvsem v komentarjih na našem spletnem portalu ter na spletni strani Lendavainfo na priljubljenem spletnem socialnem omrežju Facebook sprašujejo, ali bomo tudi občani Lendave prejeli brezplačne pralne maske, po vzoru drugih pomurskih in slovenskih Občin. Kot kaže se nekaj le premika v tej smeri, saj se je župan danes popoldan oglasil in naznanil, da na nabavi mask intenzivno dela.

“Zadnje dneve se v javnosti velikokrat pojavlja vprašanje, kdaj vam bomo zagotovili zaščitne maske. Rad bi sporočil, da že od prejšnjega tedna intenzivno delam na tem, da vsakemu občanu zagotovimo pralno zaščitno masko. Trenutna situacija v državi je takšna, da je povpraševanje zelo veliko, proizvodnja pa je omejena, bom pa vse storil, da zaščitne maske čim prej priskrbimo! Vsi lepo pozdravljeni, pazite nase in ostanite zdravi,” je zapisal župan Janez Magyar.