Želite nekdanjo upravno stavbo Nafte Lendava? Pripravite 277 tisočakov

Nekdanja upravna stavba Nafte Lendava na Mlinski ulici v Lendavi, še vedno išče lastnika. V kolikor ste jo pripravljeni kupiti, boste morali seči 277 tisoč evrov globoko in stavba bo vaša.
Po tem, ko so minile že kar štiri javne dražbe, nekdanja upravna stavba nekoč velike Nafte Lendava še vedno išče nove lastnike. Trenutni stečajni upravitelj je ceno tokrat spremenil že petič, in sicer na “le” 277 tisoč evrov. Kot to veleva pravilo, se bo stečajno premoženje prodajalo po načinu zviševanja izklicne cene, a odločitev stečajnega upravitelja Silva Zorca seveda ne bo zadnje, saj bodo svoje mnenje morali podati še upniki. Slednji imajo namreč na podlagi plombe priznano ločitveno pravico.

Omenjena nekdanja upravna stavba Nafte Lendava je v last Nafte Petrochem prišla pred stečajem in je bila zastavljena za njene obveznosti. Stečajni upravitelj Zorec jo je prvič ponudil lanskega februarja in sicer za 430 tisočakov, a interesa za nakup stavbe ni bilo.

Zgradba je sicer na zanimivi lokaciji, ima precej moderen izgled, a jo že najeda zob časa. Ima nekaj več kot 500 m2 površin.