Zazibaj se v techno ritmih neposredno iz vrha stolpa Vinarium!

Organizatorji StellarBeat festivala, največjega elektronskega festivala v Sloveniji, se bodo tokrat preselili na razgledno ploščad razglednega stolpa Vinarium v Dolgovaških goricah, kjer vas bo, v premiernem posnetku tudi na našem spletnem portalu, zabavala energična slovenska techno ambasadorka Tea Vučkovič!
Tea Vučkovič je znano ime na slovenski, regionalni in tuji glasbeni sceni. Priznana didžejka in producentka zmeraj navduši občinstvo z nečim popolnoma novim. Tako bo ekskluzivno, ob sončnem zahodu, nastopila z najlepšim razgledom po pokrajinah na kar 4 države naenkrat, na razglednem stolpu Vinarium v Lendavi. Že tretji pojav Aurore bo na spletu viden 1. julija ob 21. uri. Pojav, ki ga ne smete zamuditi!

Projekt organizatorjev StellarBeat festivala bo mogoče spremljati tudi na našem spletnem portalu!

Aurora je online projekt, ki nastaja izpod rok organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat. Festival je v zadnjih štirih letih v Slovenijo pripeljal številne svetovno znane DJ zvezde, od Robina Schulza, Timmy Trumpeta, Fedde Le Granda, Claptona do Sigale, Davida Moralesa, Buraka Yeterja, Fernande Martins in drugih. Letos bi se morala na festivalu muditi Dimitri Vegas & Like Mike, a so organizatorji bili primorani festival prestaviti na prihodnje leto, 2022.

Online avdio-vizualna galerija Aurora je namenjena ljubiteljem elektronske glasbe, ki si želijo dostopati do glasbe in izjemnih vizualij, kjerkoli in kadarkoli. Predstavlja odlične domače in tuje DJ-je na izjemnih in skrbno izbranih lokacijah po Sloveniji in Adria regiji. Prva dva pojava Aurore z DJ UMEK-om in Mike Vale-tom so organizatorji lansirali jeseni preteklo leto. Prenos v živo iz rooftop terase InterContinental hotela v Ljubljani in Poti med krošnjami na Rogli si je ogledalo več kot sto tisoč ljudi, iz več kot 90-ih držav po vsem svetu.

Potopite se v kraljestvo elektronske glasbe

Tokrat bo za zabavo pred ekrani poskrbela Tea Vučkovič, redna gostja klubskih dogodkov in festivalov po Evropi, ki slovi po svojih dinamičnih nastopih in vznemirljivi produkciji. Njen prvi samostojni EP je na založbi Techburst Records dosegel 24. mesto na lestvici Hardcore/Hardtechno Chart na Beatportu, njene skladbe pa dobivajo podporo največjih imen v industriji. Tea je stara znanka StellarBeat festivala, ki je že dvakrat razgrela množico v Stellar Areni. Že pred dogodkom ji lahko prisluhnete na novi glasbeni platformi v Sloveniji, Tidal.

Pridružite se Tei Vučkovič in ostalim ljubiteljem elektronske glasbe, ki bodo preko spleta spremljali njen nastop iz razglednega stolpa Vinarium Lendava. Premierno predvajanje posnetka iz unikatne lokacije, ki ga boste spremljali tudi na našem spletnem portalu, omogočajo partnerji Slovenska turistična organizacija, Telemach, Heineken in Merit.