FOTO: Zaradi hude prometne nesreče zaprta pomurska avtocesta

Kot poročajo uporabniki spletnega socialnega omrežja Facebook, se je na pomurski avtocesti, natančneje pred izvozom za Cerkvenjak pripetila huda prometna nesreča. Zastoji nastajajo med Cerkvenjakom in predorom Cenkova proti Murski Soboti ter tudi v smeri Maribora. Uprava za zaščito in reševanje poroča, da se je prometna nesreča pripetila ob 5:29 uri.
Pomurska avtocesta je zaradi prometne nesreče zaprta med Cerkvenjakom in predorom Cenkova proti Murski Soboti. V smeri Murske Sobote in v smeri Maribora nastajajo zastoji. Občasno bodo zaradi zastojev zapirali predor Cankova proti Mariboru. Obvoz za osebna vozila je urejen po regionalni cesti Sveta Trojica – Sveti Jurij ob Ščavnici. Zaradi stekla in razbitin na vozišču je, ob mestu nesreče, zaprt prehitevalni pas tudi na avtocesti proti Mariboru.

Za prve informacije smo se obrnili na predstavnika PU Maribor Mirana Šadla, ki nam je povedal, da trenutno še nima veliko podrobnosti o nesreči, šlo pa naj bi za trčenje dveh tovornjakov. “Za zdaj še nimam podatka, ali je prišlo do poškodb voznikov,” je dejal. Več informacij bo Policija sporočila naknadno, je še zagotovil.

FOTO: Anja Košar

FOTO: Anja Košar


FOTO: Leon Mufek