Zaigralo in zapelo po domače se bo letos 18. novembra!

Tradicionalna prireditev Zaigrajmo in zapojmo po domače bo letos v Murski Soboti že 28-o leto zapored. V začetku, leta 1989, je Zaigrajmo in zapojmo po domače bila le oddaja na radiu, že novembra istega leta pa se je prelevila v veliko javno srečanje imenovano Zaigrajmo in zapojmo po domače. Prireditev vsakokrat vodi Geza Farkaš, znan po sloganu “Geza se zeza”.

Jeseni leta 1989 je Geza pripravil prvi veliki koncert Zaigrajmo in zapojmo po domače. Na njem vsakokrat nastopijo najbolj znani domači ansambli pa tudi humoristi in drugi priljubljeni izvajalci. Po navadi se ga udeleži več kot tisoč obiskovalcev. Letos bodo nastopili: Čuki, Natalija Verboten, Alfi Nipič, Ansambel Spev, Hišni ansambel Avsenik, Mladi Pomurci, D’Kwaschen retashy, Klapa Skala, Ivan Mezga, Dejan Vunjak, Werner, Krunoslav Kičo Slabinac, Mišo Kontrec, Vili Resnik, Tone Hervol, Čudežna polja, Stane Vidmar, Spidi, Marko Škugor, Aeternum, Atlanta in Halgato band.

Ivan Sivec je v svoji knjigi, ki nosi naslov Vsi najboljši muzikanti, zapisal takole: »To je bil v Sloveniji prvi koncert, na katerem so obiskovalci prejeli darilo – kaseto.«

Geza dodaja, da tudi letos ne bo drugače, saj bo vsak obiskovalec prejel darilo, vendar tokrat CD zgoščenko z glasbo in še ostala darila bodo podarjena obiskovalcem, kot so počitnice v Turčiji, Črni gori, Grčiji in na Hrvaškem, ki jih podarja RELAX ter še sodi, mobilni telefon,…

Vse to, 18. novembra 2016 ob 19. uri, v športni dvorani 3. Osnovne šole v Murski Soboti.

Vstopnice po ceni 12 EUR so že v predprodaji v Turistični agenciji RELAX, Hotelu DIANA, Turistični agenciji KLAS, GEZA PUB-u v Beltincih in v naročniški službi VESTNIKA v Žuti kuči. Za vse, ki prihajate iz oddaljenih krajev lahko vstopnice rezervirate na tej povezavi.

Oglasno sporočilo