VIDEO: Skupina Zlata Žila gre z Vesno Ponorac na “Ništa ili sve”; videospot posneli v Lendavi

“Ništa ili sve” je nov singl Zlate Žile, katerega avtor je frontman skupine, Denis Maver. V videospotu se v glavni vlogi pojavi Vesna Ponorac, mlada slovenska igralka, ki se je z glavnimi vlogami že izkazala v uspešnih slovenskih televizijskih serijah; Česnovi, Gorske sanje… ter seveda člani skupine Zlata Žila.
V videospotu, ki je bil posnet v gledališki dvorani Lendava, orišejo zgodbo, v kateri frontman skupine poje pesem v slovo svoji ljubljeni osebi, Vesni Ponorac, ki v gledališče pride na njihovo “tonsko probo,” z namenom, da bi se pokesala slabih stvari, ki jih je storila. S pesmijo želijo sporočiti, da ohranjajte dobre in močne vezi s svojo ljubljeno osebo, saj je življenje kratko in zelo nepredvidljivo. So zadeli? Poglejte in presodite sami. Videospot je bil posnet v Gledališki in koncertni dvorani v Lendavi, režijo je prevzel Sebastjan S. Žalik, produkcijo in snemanje pa Andrej Copot – CAN Visuals.

Zlata Žila so: Denis Maver (vokal) Žan Hartman (klaviature) Uroš Omar (kitara) Primož Zrim in (bas kitara) An Šiplič (bobni).