VIDEO: Remi Nafte 1903 v Športnem centru Rogaška Slatina

V Športnem centru v Rogaški Slatini sta se včeraj, v 5. krogu druge državne lige, pomerila domača Rogaška in gosti iz Lendave. Tokrat je potrebno priznati, da je srečanje za Lendavčane bilo vse prej kot enostavno, saj je domača enajsterica bila precej trd oreh. Srečanje se je naposled za las zaključilo z remijem, po tem, ko je že vse kazalo na zmago domačih.
Ekipa iz Lendave z včerajšnjim srečanjem vsekakor ne more biti zadovoljna. Modro-beli so se na gostovanje podali kot branilci prvega mesta na prvenstveni tabeli, hkrati pa je to bilo tudi zadnje srečanje v avgustu. Ljubitelji nogometa so včeraj, kar se druge državne lige tiče, lahko videli tri srečanja ekip prvih treh mest, po včerajšnjem srečanju pa se modro-beli nahajajo na tretjem mestu prvenstvene tabele z enajstimi točkami. Prvouvrščena Krka in drugouvrščeni Aluminij jih imata vsaki po 13. 

Na včerajšnjem srečanju so prisotni gledalci, bilo jih je kakih 250, lahko videli skupno kar šest zadetkov. Čeprav Lendavčani s svojo igro ne morejo biti zadovoljni, pa lahko rečemo, da sta v splošnem obe ekipi prikazali relativno gledljiv nogomet. Kot smo lahko videli, so domači čez srečanje trikrat povedli, za vsakim zadetkom pa je seveda sledil odgovor modro-belih, na zadnje v izdihljajih nogometnega srečanja, v sodnikovem podaljšku, ko je že vse kazalo, da bodo tri točke ostale domači ekipi.

Domačo ekipo je v vodstvo v 19. minuti popeljal Nejc Gradišar, slabih 20 minut kasneje pa je izenačil Nermin Haljeta. V prvem polčasu je padel še tretji zadetek in sicer v korist domačih, ko je izid na 2:1 popravil Marko Musulin. V 73. minuti je sledilo izenačenje na 2:2, ko je bil uspešen Stjepan Igrec, v 85. minuti pa je mrežo modro-belih vnovič zatresel Musulin. Haljeta je bil tisti, ki je v zadnjih izdihljajih srečanja rezultat popravil na 3:3, kar je bil tudi končni rezultat srečanja. Rogaška se sicer po včerajšnjem srečanju nahaja na 8. mestu prvenstvene tabele.

Rogaška – Nafta 1903 3:3 (2:1)

Gledalcev: 250, sodniki: Šabanagić Denis (glavni sodnik), Kužnik Marjan (1. pomoč), Todorović Nedeljko (2. pomoč). Delegat: Hotko Viktor.
Strelci: Nejc Gradišar 1:0 (19′), Nermin Haljeta 1:1 (38′), Marko Musulin 2:1 (43′), Stjepan Igrec 2:2 (74′), Marko Musulin 3:2 (85′), Nermin Haljeta 3:3 (92′)