VIDEO: Predstavitev programa investicijskih vlaganj do leta 2025

V preddverju Gledališke in koncertne dvorane v Lendavi so minulo soboto predstavili Program investicijskih vlaganj v okviru Lokalnega programa za kulturo 2017 – 2025 in kandidature za Evropsko prestolnico kulture 2025. program sta predstavila Samo Peter Medved, Predstavnik podjetja Lineal d.o.o. in bivši dekan Fakultete za arhitekturo Univerze v Ljubljani, prof. Peter Gabrijelčič. Svoje videnje programa je predstavil tudi župan občine Lendava, mag. Anton Balažek.
Predstavitve programa se je udeležilo okrog 20 občanov, najbrž pa bi število občanov bilo večje, če ne bi Občina vabila na predstavitev programa objavila le dan pred dogodkom. Program si lahko v preddverju Gledališke in koncertne dvorane Lendava ogledate v obdobju med 24. februarjem in 26. marcem 2018. V spodnjem video posnetku si lahko vsi, ki se predstavitve programa niste mogli udeležiti, le-tega tudi ogledate. Objavljeni so pomembnejši izseki.

Pripombe in predlogi k “Programu investicijskih vlaganj v okviru Lokalnega programa za kulturo 2017 – 2025 in kandidature za Evropsko prestolnico kulture 2025 z idejnimi rešitvami na področju prometnih ureditev v občini Lendava” se zbirajo v knjigi pripomb in predlogov, ki je na voljo v Gledališki in koncertni dvorani Lendava, lahko pa se pošljejo tudi po pošti na naslov Občina Lendava, Glavna ulica 20, 9220 Lendava ali po elektronski pošti na obcina@lendava.si s pripisom “Pripombe na program investicijskih vlaganj EPK.”