VIDEO, FOTO: Novinarska konferenca pred pričetkom mladinske lige prvakov Maribora

Včeraj so v sejni dvorani mestne hiše v Lendavi pripravili novinarsko konferenco pred pričetkom mladinske lige prvakov. NK Maribor je namreč za potrebe evropskih srečanj za svoje mlade varovance izbral lendavski športni park.
Na novinarski konferenci so spregovorili:

– Mag. Anton Balažek, župan Občine Lendava
– Zlatko Zahovič, športni direktor NK Maribor
– Miran Pavlin, pomočnik športnega direktorja NK Maribor
– Muamer Vugdalić, trener mladinske ekipe NK Maribor
– Luka Koblar, igralec mladinske ekipe NK Maribor

 • Faraon Anton

  Kaj je Balažek pozabil tablete vzeti? Kislo se drži, kak če bi s kopačkami v jjca dobil, vmes pa momlja o “novem lastniku” NK Nafte in da “bomo” zgradili 4 nova nogometna igrišča! Novi lastnik? Pa kaj se temu blede? Kdaj smo prodali NK Nafto “novemu lastniku”? Kdo jo je prodal in za koliko? Zakaj bomo potem “mi” zgradili 4 nova nogometna igrišča? Komu? Novemu lastniku? In zakaj samo 4 in ne 5 ali kar 11 nogometnih igrišč?
  Jao bože mili!
  A je Balažek prodal tudi celo občino “novemu lastniku”? Ali pa je z novim lastnikom mislil na sebe, da se je kar tako na hitro odločil (danes popoldan???) in povedal nekaj veeeliiikega Zahoviču in slovenskim medijem, da bomo Lendavčani zgradili 4 nova igrišča? Piramide ne bomo gradili faraonu antonu?

  • Doktor

   Na čemu si?

 • tom

  Župan naj rajši minibus kupi za mladinske sekcije, ali pa poskrbi za finance glede najema, da bodo lahko na tekme šli organizirano, ne pa da se od staršev pričakuje, da vsak svojega otroka pelje na tekme.

 • dhda

  Igrišča se bodo delala z denarjem, ki jih je Orban poslal mađarski skupnosti, delal jih bo predsednik Nk nafta oz. njegovo podjetje, tako da 2 miliona EUR gresta nazaj na Mađarsko in določene žepe, tipično pranje denarja.
  Komu bodo delali igrišča, nimajo niti 50 otrok,