VIDEO: Happy Vibe posneli live cover

Duo Happy Vibe sestavljata dve dekleti, Prekmurka Julija »Julie« Fajhtinger (vokal, kitara) in Štajerka Tajana Novak (cajon, spremljevalni vokal). Izvajata pester repertoar skladb s področja popularne, rock in jazz glasbe v akustični preobleki. Zanimivost dueta je tudi ta, da sta obe članici izobraženi glasbenici in pedagoginji – Julija je profesorica glasbe, Tajana pa akademska glasbenica – tolkalistka ter profesorica tolkal.
Neprestano gradita svoje glasbeno znanje, nabirata izkušnje in se veselita novih izzivov. Njun cilj je podati publiki edinstveno glasbeno izkušnjo in jo napolniti s pozitivno energijo.

Pred nekaj meseci sta se odločili, da bosta preko različnih znanih skladb, na spletu, začeli predstavljati svoje delo. Tako je nastal prvi LIVE cover (Jessie J – PRICE TAG ft. B. o. B. – Live Acoustic Cover by Happy Vibe). Želeli sta poudariti edinstvenost in spontanost, zato sta se odločili za snemanje v živo. Za video je poskrbel Rok Kovačič, ki je ujel spontane trenutke druženja ob snemanju.