VIDEO, FOTO: Slovenska rokometna reprezentanca opravila trening v Murskem Središću

Včeraj zvečer je slovenska rokometna reprezentanca, po opravljeni tiskovni konferenci, opravila trening v naši neposredni bližini in sicer v športni dvorani v Murskem Središću. Že danes se bodo slovenski rokometaši pomerili proti Dancem, prav tako nam blizu, v Varaždinu.
Slovenski rokometaši so včeraj, po opravljeni tiskovni konferenci, opravili trening v športni dvorani v Murskem Središču. Pričeli so ga ob 19.45 uri in ga končali nekaj minut čez 21.00 uro, trening pa je bil, razen prvih deset minut, zaprt za javnost. Vsak prihod k športni dvorani in v športno dvorano je spremljala in tudi nadzorovala hrvaška policija, vse do trenutka, dokler slovenska reprezentanca ni zapustila športne dvorane in njenega območja. Rokometaši so prenočili v Svetem Martinu na Muri, v tamkajšnjih termah in bodo danes ob pol devetih zvečer odigrali tekmo proti ekipi iz Danske.

Slovensko reprezentanco pozdravil tudi župan Murskega Središća in Vujoviću čestital ob rojstnem dnevu

Slovensko rokometno reprezentanco je včeraj zvečer v dvorani obiskal tudi Dražen Srpak, župan Murskega Središća. Ta jim je v nadaljevanju prvenstva zaželel vse dobro. Prav tako je obilo sreče ob rojstnem dnevu in tudi sicer zaželel trenerju slovenske ekipe, Veselinu Vujoviću, ob njegovem 57. rojstnem dnevu in mu podaril bronasto skulpturo rudarskega vozička. Pri tem seveda velja omeniti, da so v minulih dneh v tamkajšnji športni dvorani že trenirale reprezentance Češke, Madžarske, Danske in Španije, prihajajo pa še Makedonci in Nemci. Kot so včeraj zvečer za medije še sporočili iz tamkajšnje Občine, so ponosni, da omenjene reprezentance trenirajo v njihovi športni dvorani.

V pričakovanju srečanja proti Dancem

“V izjavah smo trezni, trdno stojimo na tleh. Vemo, da se merimo z olimpijskim prvakom, eno najmočnejših reprezentanc na svetu. Leta je v boju za vrh. Ima vrhunski niz sijajnih rokometašev. A verjamemo, da lahko zmagamo. Verjamemo, da bi bila ta zmaga ogromen korak k našemu cilju. Malo se že opazi utrujenost. Ritem tekem je naporen, vmes so še treningi, vožnje z avtobusi, in vse to nas utruja, a vsi smo v tem položaju, zato se ne smem pritoževati,” je v Murskem Središču dejal selektor slovenskih rokometašev Veselin Vujović.