VIDEO, FOTO: Nafta 1903 klonila pod pritiskom nasprotnika iz Rogaške

Minuli nedeljski popoldan je v Lendavi bil rezerviran za nogomet. Ob 17.00 uri sta se namreč v Športnem parku pomerila domača Nafta 1903 in ekipa iz Rogaške. Nasprotnik je tokrat bil boljši, modro-beli pa s predstavo niso prepričali svojih privržencev.
Žal Nafta 1903 tudi tokrat ni razveselila svojih navijačev in simpatizerjev. V 28. krogu druge državne lige so se v lendavskem Športnem parku pomerili proti ekipi iz Rogaške in bili poraženi. Modro-beli so z omenjenim porazom zdrknili na prvenstveni tabeli in sicer na šesto mesto, Rogaška je trenutno peta. Lendavčani so tako z omenjenim srečanjem podaljšali niz slabših predstav, saj je omenjeni poraz bil četrti.

V lendavski mreži so že v prvem polčasu končale tri žoge, prva v peti minuti, po strelu Andreja Pavlovića. V 24. minuti je prednost podvojil Tomi Gobec, izid polčasa pa je postavil Antonio Majcenić. Domača ekipa se je pobrala v drugem polčasu, ko je dvakrat zadel Žan Kumer, najprej v 59. in nato še v 90. minuti, a to ni bilo dovolj za preobrat Nafte.

Nafta 1903 – Rogaška 2:3 (0:3)
Gledalcev: 450, sodniki: Gergič Nejc (glavni sodnik), Benc Uroš (1. pomoč), Horvat Denis (2. pomoč). Delegat: Anželj Damjan.
Strelci: Rogaška: Andrej Pavlović (5.), Tomi Gobec (24.), Antonio Majcenić (39.). Nafta 1903: Žan Kumer (59., 90.).