VIDEO, FOTO: Isaac Palma in Manca Špik razgrela občinstvo na letnem prizorišču Gledališke in koncertne dvorane Lendava

Na letnem prizorišču Gledališke in koncertne dvorane v Lendavi se je sinoči, v sklopu festivala Poleti v Lendavo, odvil nastop Isaaca Palme in Mance Špik. Hkrati pa se je včerajšnji dopoldan vnovič odprla kavarna, ki je tokrat postala kavarna Art.
Po nastopu v šovu Slovenija ima talent, je Isaac Palma, sicer po rodu Argentinec, postal eden izmed najbolj prepoznavnih glasbenih imen v Sloveniji. S svojo simpatičnostjo in izjemnim smislom za muzikalnost je predvsem z dueti osvojil slovenske poslušalce. Med najbolj znanimi so Oba in Po tebi mi diši ljubezen z Manco Špik ter Ola Ola in Vruće z Niko Zorjan, kot tudi zmagovalna pesem na festivalu Melodij morja in sonca Če te kdaj spustim iz rok.

Manca Špik je glasbeno pot pričela pred štirinajstimi leti na festivalu Melodij morja in sonca, kjer je zmagala s pesmijo Baila Baila Baila. S skladbo Pesem je v sodelovanju z vokalno skupino Kvatropirci ustvarila eno najlepših zimzelenih slovenskih pesmi. V lanskem letu pa je poslušalce očarala s pesmijo Kjer pomol poljubi Morje.