VIDEO: Dolgovaščani ugnali Čentibčane

Na čentibski “kajzerici” se je včerajšnji popoldan odvijalo srečanje 17. kroga MNL Lendava, med domačo Čentibo in gosti iz Dolge vasi. Šlo je za zanimiv derbi z vrha lestvice, ki pa ga je dobila ekipa iz Dolge vasi.
Včerajšnji popoldan je bil odigran težko pričakovan derbi med ekipama iz Čentibe in Dolge vasi. Šlo je za srečanje kroga, če ne celo za srečanje aktualne sezone, saj ekipi krojita vrh tekmovalne razpredelnice. Čentibčani, ki so do konca srečanja še bili na prvem mestu, so morali priznati premoč gostom, ti pa so se po zmagi z 1:3 zavihteli na prvo mesto.

Gledalci in gledalke v Čentibi, zbralo se jih je kakih 200, so včeraj gledali dober nogomet. Dolgovaščani domači ekipi praktično niso pustili dihati igrali pa so tudi izjemno dober in gledljiv nogomet, kar je precej jezilo domače navijače, na drugi strani pa za Čentibčane lahko trdimo, da so na srečanju nastopili precej raztreseno in neorganizirano, kar jih je naposled stalo zmage.

Prvi zadetek na srečanju je padel v 24. minuti, ko je domačega vratarja Tomislava Lebarja premagal natančen Kristian Kepe, ki je štiri minute pred tem s strani glavnega sodnika Ludvika Gönca prejel rumeni karton. To je sicer bil edini zadetek v prvem polčasu, ki je bil praktično odločilen, saj so domači od tega trenutka padli v igri, kar pa se je poznalo tudi na rezultatu.

Do konca prvega polčasa je igra potekala med obema kazenskima prostoroma, pobudo za žogo pa so imeli Dolgovaščani. Naslednji zadetek je padel v drugem polčasu, v 54. minuti, katerega je dosegel Matej Vida, šest minut kasneje pa je za višanje rezultata na 0:3 poskrbel Tihomir Kepe. Končni zadetek na omenjenem obračunu je dosegel Richárh Fehér, ko je žogo poslal v lastni mrežo in prispeval zadetek za domače.

Vklopite zvok v desnem spodnjem kotu predvajalnika!

Čentiba – Olimpija Dolga vas 1:3 (0:1)

– 0:1, Kristian Kepe, 24. min
– 0:2, Matej Vida, 54. min
– 0:3, Tihomir Kepe, 60. min
– 1:3, Richard Fehér, 84. min