Velika Polana: Jukića zamenjal Vori

Po tem, ko so se v Veliki Polani po končani minuli sezoni v tretji državni ligi vzhod, kljub odlični uvrstitvi razšli s takratnim trenerjem Slobodanom Djurićem, je na njegovo mesto sedel Antun Jukić. A ta v tamkajšnjem nogometnem klubu ni ostal prav dolgo, saj so v Veliki Polani že predstavili novo ime.
Velikopolanski nogometni klub ki v aktualni sezoni tekmuje v tretji državni ligi vzhod in se trenutno po petih odigranih krogih nahaja na nehvaležnem osmem mestu s štirimi točkami, je v kratkem časovnem obdobju zamenjal kar dva trenerja. Iz Velike Polane so namreč včeraj sporočili, da so se “sporazumno in prijateljsko” razšli s trenerjem članske ekipe, Antunom Jukićem.

Spomnimo: Antun Jukić, ki je pred tem vodil nogometni klub Varteks iz Varaždina je Slobodana Djurića nasledil po koncu lanske sezone, pa čeprav je ta z ekipo dosegel zgodovinsko uvrstitev na tekmovalni lestvici. Kaj točno je razlog, da se je nogometni klub po treh mesecih razšel še z Jukićem ni povsem jasno, saj ti na svojem Facebook profilu tega niso obelodanili.

Bi pa razlog za “sporazumen in prijateljski” razhod lahko bili rezultati, katerih v Veliki Polani niso pričakovali. Za spremembo na trenerski klopi se je vodstvo omenjenega tretjeligaša odločilo po zadnjem srečanju. Ekipa se je takrat pomerila proti nogometašem iz Veržeja v gosteh in srečanje izgubila s kar 6:0. “Juka, hvala ti za korekten odnos in delo, ki si ga v tem času opravil med nami,” so zapisali.

Novo trenersko ime v Veliki Polani je domačin in stari znanec tamkajšnjega nogometnega kluba, Jože Vori. “Novemu trenerju želimo veliko uspehov,” so zapisali in svoje simpatizerje že povabili na naslednje prvenstveno srečanje, srečanje šestega kroga, ko v goste v PC Poljano prihaja ekipa Hotize, ki pa se trenutno nahaja na zadnjem, desetem mestu prvenstvene razpredelnice.