V treh dneh tri prometne nesreče

Pomurski policisti so v minulih treh dneh znova imeli kar nekaj dela s prometnimi nezgodami. Tri prometne nesreče so se zgodile na območju upravne enote Murska Sobota, v katerih so bili tudi telesno poškodovani.
Minuli petek, okrog 16. ure je na relaciji Murska Sobota – Vaneča, v križišču Rimska Čarda – Puconci prišlo do prometne nesreča z udeležbo dveh vozil. Voznik osebnega avtomobila je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v osebni avtomobil voznice osebnega avtomobila. Oba voznika in sopotnik so utrpeli lažje telesne poškodbe. Nastalo je za okrog 10.000 evrov materialne škode. Povzročitelju prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog.

Minulo soboto, okrog 8. ure se je na pomurski avtocesti med izvozom Turnišče in Gančani zgodila prometna nesreča z udeležbo osebnega avtomobila, v katerem je bilo pet oseb, vsi državljani Romunije. Zaradi neprilagojene hitrosti je voznik osebnega avtomobila izgubil oblast nad vozilom in zapeljal z vozišča avtoceste. Pri tem se je vozilo večkrat prevrnilo in obstalo ob ograji avtoceste. V nesreči sta bil dva sopotnika huje telesno poškodovana, dva pa lažje. Nastalo je za okrog 12.000 evrov materialne škode. Zoper voznika osebnega avtomobila bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja Povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Včeraj, ob 9.32 uri so pri naselju Krog, občina Murska Sobota, posredovali gasilci PGD Murska Sobota ter izvlekli osebno vozilo, katero je zletelo s cestišča. Poškodovanih ni bilo.