V Petišovcih je minulo soboto pelo orožje

Tokrat moramo poročati o še eni skorajšnji družinski tragediji, ki bi se lahko pripetila v Petišovcih. Po neuradnih podatkih je zapelo orožje, kar je sicer policija potrdila, a so danes iz PU Murska Sobota sporočili, da se zoper moškega vodi prekrškovni potopek.
Precej burno je moralo biti minuli sobotni večer v Petišovcih, saj je med družinskimi člani zapelo orožje, neuradno pa naj bi, po pričanju očividcev posredi bil tudi alkohol. Kot navajajo pri PU Murska Sobota, so minulega sobotnega večera lendavski policisti obravnavali kršenje javnega reda in miru v eni izmed stanovanjskih hiš v naselju Petišovci. Pok, ki so ga slišali tudi gosti bližnjega lokala je bil pok iz strelnega orožja, na petelina pa je pritisnil aktivni lovec. Naboj je bil sicer spuščen v zrak. Zakaj se je vnel prepir neuradno med očetom in sinom ni povsem jasno, mnogi pa namigujejo na stare zadeve.

Na kraj je prihitela policija, vozila nujne medicinske pomoči ni bilo. “V zvezi kršitve javnega reda in miru policisti vodijo postopek o prekršku. Glede zaseženega orožja bo na pristojni Upravni enoti sprožen postopek za ugotavljanje zanesljivosti glede nadaljnje posesti orožja in orožne listine,” pa so današnje jutro sporočili iz PU Murska Sobota.