V NK Polana prišel bivši hrvaški reprezentant

Tretjeligaš iz Velike Polane je v petek oznanil, da je bogatejši za zanimivo okrepitev. NK Polana je namreč v trenutnem prestopnem roku pogodbo podpisala z nekdanjim članskim reprezentantom iz sosednje Hrvaške, Nevenom Vukmanom.

Tretjeligaš NK Polana iz Velike Polane, se je v trenutnem prestopnem roku okrepil s tremi igralci. O S. Vinku, in B. Žaliku smo sicer že poročali, kot tretja okrepitev pa je v Veliko Polano prišel 31-letni Hrvat, nekdanji članski reprezentant in igralec Rijeke, Varteksa, Karlovca, Istre in Taraza (Kazakhstan), Neven Vukman. Omenjeni bo igral na položaju branilca in kot zadnji vezni igralec.

Vukman je med drugim odigral dve tekmi za člansko hrvaško reprezentanco in trinajst tekem za selekcijo U21. Omenjeni je sicer zlata leta svoje kariere preživljal pred desetimi leti, natančneje leta 2006, ko je bil članski reprezentant. Za kockaste je odigral dve tekmi. Vukman bi sicer lahko bil bistveno uspešnejši, če le ne bi imel težav s poškodbami. Zaradi poškodb je izpustil celotno sezono 2007/08.

V NK Polano se med drugim vrača Benjamin Gjergjek, zaradi administrativnih težav pa v klubu ne bo Japonca Yukija Nemota.