V Ljutomeru nezakonito prevažala 11 tujcev in prometna nesreča z lažjo telesno poškodbo

Pomurski policisti so tokrat imeli polne roke dela z enajstimi tujci, ki sta jih na območju Ljutomera nezakonito prevažala državljan Srbije in Severne Makedonije, v Rankovcih pa so možje v modrem obravnavali prometno nesrečo.
Nezakonito prevažala 11 tujcev

Predvčerajšnjim, malo po 7. uri so policisti PP Ljutomer med kontrolo varovanja državne meje na Razkrižju zaustavili dva osebna avtomobila, hrvaških registrskih oznak. Pri kontroli vozil in potnikov je bilo ugotovljeno, da dva voznika, državljan Srbije in Severne Makedonije v vozilih nezakonito prevažata 11 državljanov Turčije. Voznikoma je bila odvzeta prostost in bosta s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države privedena k preiskovalnemu sodniku. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.

Prometna nesreča z lažjo telesno poškodbo

Prav tako predvčerajšnjim, malo pred 8. uro je izven naselja Rankovci voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal levo izven cestišča na njivo, kjer je vozilo obstalo. Voznik je utrpel lažje telesne poškodbe. Nastalo je za okrog 500 evrov škode. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.