V dveh urah kar tri prometne nesreče

Včerajšnjo nedeljo so gasilci, reševalci in policisti znova imeli kar nekaj dela. V dveh urah so obravnavali kar tri prometne nesreče, v katerih k sreči ni bilo smrtnih žrtev. Poglejmo podrobneje …

– Ob 14.18 se je v Večeslavcih, občina Rogašovci, voznica osebnega vozila zaletela v drevo. V vozilu, ki se je prevrnilo na bok je ostala ukleščena voznica. Gasilci PGD Murska Sobota so pomagali reševalcem PHE Murska Sobota izvleči voznico iz vozila. Poškodovano voznico so reševalci prepeljali na zdravljenje v SB Murska Sobota.

– Ob 16.56 sta v naselju Podgrad, občina Gornja Radgona, trčili osebni vozili. Pri trčenju se je ena oseba lažje poškodovala, katero so oskrbeli reševalci ZD Gornja Radgona. Na kraju dogodka so bili tudi gasilci PGD Gornja Radgona, ki so očistili cestišče ter nudili pomoč reševalcem in policiji.

– Ob 16.05 je izven naselja Cankova v smeri Kraš padel voznik motornega kolesa in se poškodoval. Reševalci PHE Murska Sobota so poškodovanega motorista oskrbeli in prepeljali v SB Murska Sobota.