V Dolnjem Lakošu se je na avtocesto priključil v nepravilni smeri

Lendavski policisti so včeraj obravnavali primer vožnje v nasprotni smeri avtoceste. Ta se je iz Lendave peljal vse do počivališča Dolinsko, kjer je bil ustavljen.
Včeraj, malo pred 23. uro je voznik osebnega avtomobila, državljan Avstrije iz neznanega vzroka in zmedenosti zapeljal v nasprotno smer vožnje na avtocesto v Dolnjem Lakošu in vozil po nasprotnem pasu do počivališča Dolinsko, kjer je bil varno ustavljen s strani policistov. Zoper voznika je bil napisan obdolžilni predlog sodišču. Do predaje sodniku za prekrške je bil voznik pridržan.

Vozniki, ki opazijo vožnjo v nasprotno smer po avtocesti, naj takoj zmanjšajo hitrost, vključijo vse štiri smernike in se umaknejo takemu vozilu. Takoj, ko je varno, naj o taki vožnji tudi čim prej obvestijo policijo na številko 113.

Vlom v trgovino, poziv očividcem

Danes, ob 1.06 uri smo bili policisti obveščeni o vlomu v obmejno trgovino v naselju Kuzma. Iz notranjosti so bili odtujeni tobačni izdelki. Višina škode bo ugotovljena po opravljeni inventuri. Policisti za neznanimi storilci zbiramo obvestila in pozivamo vse, ki bi imeli kakšnekoli informacije, da nam to sporočijo na telefonsko št. 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.

*Fotografija je simbolična